Музикалният талант на Скарлет Йохансон се откроява в мексиканска лента

Скарлет в колаборация с Massive Attack

Музикалният талант на Скарлет Йохансон се откроява в мексиканска лента

Трип-хоп дуото Massive Attack записа съвместно парче с актрисата Скарлет Йохансон. Песента ще играе ролята на саундтрак на мексиканския филм "Days of Grace", в който Скарлет всъщност не участва.

 

Актрисата е демонстрирала музикалните си умения и преди. През 2008г. тя издаде албума "Anywhere I Lay my Head" с кавъри на Том Уейтс, както и изпълни песента за документален филм за двама приятели аутисти "Wretches and Jabberers".

 

Музикалният фон на "Days of Grace", режисиран от Everardo Gout, е запълнен с оригиналните изпълнения на Atticus Ross, Nick Cave, Warren Ellis и Shigeru Umebayashi.

 

Във филмът можем да чуем и няколко версии на класическите джаз парчета на Джордж Гершуин, включително изпълнението на Janis Joplin и Nina Simone на Summertime.

 

Days of Grace /Dias de Gracia/ разказва за историите на трима души - полицай, заложник и една жена. Разкрива силата на корупцията, насилието и отмъщението. Всеки разказ се случва по време на три различни финала на световното по футбол през 2002, 2006 и 2010г.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay