Тя вдъхновява, скандализира и учи. От 1982 до днес

Мадона, 1982

Жените, които обичаме. Не са много, а тези, които остават на пиедестала десетилетия наред са още по-малко. Именно на тях са се посветили хората, които създават списание OUT. Априлската корица е феноменално добра - на нея греят очите на едно момиче, превърнало се в жива легенда. Teзи кадри на Мадона никога преди това не са били публикувани, а годината, през която са правени е далечната 1982. Тогава Луиза Чиконе е едва на 24.

Историята на снимките е не по-малко интересна и уникална от самите тях. Мадона застава пред обектива на Ричард Корман, след като майката на Корман, филмов продуцент, разказва на сина си как едно "удивително момиче" е било в студиото на кастинг за филма The Last Temptation of Christ. И добре, че някои хора слушат майките си. Корман намира Мадона в апартамента ѝ в Ню Йорк и ѝ предлага да направят бърза сесия. По-малко от 11 месеца след това излиза първия ѝ албум Madonna, който буквално за часове превръща очаровантелното миньонче с италианска кръв в най-голямата сензация в музикалния бизнес.

Корнел разказва за първата си среща с бъдещата звезда: "Удивих се на това как хората реагираха, когато я видеха. Съседските деца от квартала буквално я обожаваха, сякаш се случваше чудо - следваха я навсякъде, имитираха я като носеха бижута, същите като нейните, пееха с нея. Тя беше толкова жива, толкова смела, нищо не можеше да я спре.

И наистина нищо не я спира.

Броят на OUT "Жените, които обичаме" е посветен на дами, които вдъхновяват, скандализират, учат и учудват света. Заедно с тези на Мадона и Бритни Спиърс, редакторите разказват историите и на Уенди Уилямс, Типи Хедрен, Филис Дилър, Стокард Чейнинг.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay