Седем от Бионсе

Дързост и красота

Юлският брой на W се е пременил с корица на магнетичната Бионсе, а в него можем да се запознаем с метаморфозите на певицата през годините. В броя Би разказва за седемте превъплъщения в кариерата си, както и силата на модата в тях.

 

"Когато изпълнявам ново парче, вече си фантазирам за клипа, представям си хореографията и ролята, в която ще вляза.", споделя дивата пред списанието.

 

В чест на четвъртия солов албум на Бионсе W отправят задача към нея - да подбере изображенията от своето минало, които най-добре представят тогавашния ѝ характер. Какво я е вдъхновявало, как е изглеждала и какви емоции е излъчвала. Според поп-дивата, макар всички различия във всеки етап от живота си, тя винаги се е стремяла към едно - да бъде силна и влиятелна жена. Което си и личи.

 

Бионсе е една от малкото, наистина успели да останат верни на себе си. Днес тя има зад гърба си 13 награди Грами, завиден брой супер успешни албуми и една голяма любов. Вдъхновяваща и уверена - вижте я в галерията, където освен 7 отразяващи миналото фотоси, са събрани и убийствените изображения от летния брой на списанието. От W вдигат завесите, показвайки и backstage видео, на което можем да се докоснем до една истинска жена и да наблюдаваме как се създават инсипиращите снимки.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.06.2011|10:26
Бионсе е невероятна, за пореден път я виждаме в цялата и прелест. Няма песен, която да не е хит и фотосесия, в която да не е зашеметяваща. Тя си има всичко: глас, визия, стил, класа, усет за нещата. Уникална е!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay