Разтърсващият трейлър на сезон 6 на The Crown загатва фаталния инцидент на принцеса Даяна (ВИДЕО)

Всички погледи са насочени към принцеса Даяна (Елизабет Дебики) в новия трейлър за шестия и последен сезон на хитовата драма на Netflix за британското кралско семейство, The Crown.

Клипът, който включва сцени от първите четири епизода на сезона, проследява Даяна, докато тя се опитва да избегне постоянно присъстващите папараци - които блъскат стъклата на колата ѝ и използват обективи с голям обсег, за да я снимат - след раздялата ѝ с Принц Чарлз (Доминик Уест) и по време на новата ѝ връзка с Доди Файед (Халид Абдала).

Докато напрежението около нея нараства, принц Уилям (Руфъс Кампа) може да бъде видян да вика майка си, докато по-малкият му брат Хари (Ффлин Едуардс) седи наблизо. "Мама? Добре ли си?".

По-късна сцена показва, че стаите на замъка Балморал бавно започват да светят посред нощ, докато телефоните започват да звънят, привидно намеквайки за фаталния инцидент, който уби принцесата на Уелс и Файед. След това останалата част от кралското семейство е изобразена в различни състояния на шок, с Уилям, отчаяно измъкващ се от прегръдката на баща си, а кралица Елизабет II (Имелда Стаунтън) тихо гледа новините по телевизията.

 

 

"Какво искат хората от мен? – пита покойният монарх. На което Чарлз отговаря: "Да бъдеш майка на нацията".

Дебики разкри в изявление за пресата, че е било "наистина уникално предизвикателство като актриса" да изобрази последните дни на Даяна на екрана.

"Наистина просто се доверих на емоционалния план на Питър Морган, който той създаде, за да следваме", казва тя. "Това е негова интерпретация и мисля, че има емоционален смисъл за мен, така че се вкопчих в нея. Защото, очевидно, това е опустошително и е изпълнено и ние никога не можем да разберем."

Първата част от поредицата, която ще бъде пусната на 16 ноември, включва също Джонатан Прайс в ролята на принц Филип, Лесли Манвил като принцеса Маргарет и Салим Доу като Мохамед Ал Файед.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay