Клои Кардашян проговори за бебе №2 от Тристан Томпсън

Клои Кардашян проговори за бебе №2 от Тристан Томпсън

Три седмици след като избухна новината, че Клои Кардашян е родила син от Тристан Томпсън чрез сурогатна майка, риалити звездата издаде актуални новини за бебето си в интервю за Elle.

Пред репортера тя споделя, че обожава майчинството, въпреки трудностите на това да отглежда две деца. Според нея те я предизвикват като личност и самата тя определя способността да оформя малки хора в невероятни големи личности е чест и дар.

Това е първият път, в който Клои говори публично за сагата около второто ѝ дете.

Анонимент източник споделя пред западни медии, че бременността се е пазила в тайна, за да защити поверителността и безопасността на сурогатната майка и да се опази нейното психично здраве от осъждане от обществеността.

Оказва се, че Клои е била толкова мълчалива относно предстоящата поява на бебето, че голяма част от нейните близки са били държани в неведение. Но когато слуховете избухват тя се принуждава да разкрие новината публично, преди да е готова за това.

На 13 юни, представител на Клои заяви следното: "Можем да потвърдим, че Тру ще има брат или сестра, заченат през ноември. Клои е изключително благодарна на сурогатната майка за тази красива благословия. Бихме искали да помолим за уединение, така че Клои да може да се съсредоточи върху семейството си.".

Новината за бебето дойде шест месеца след като Тристан се извини публично на Клои, след като резултатите от теста за бащинство потвърдиха, че той чака бебе от жена на име Марали, която съди спортиста миналата година за разходи за отглеждане на дете.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay