Айлин е влюбена и отказва да си тръгне от "Ергенът", а зрителите побесняха!

Айлин е влюбена и отказва да си тръгне от "Ергенът", а зрителите побесняха!
Ергенът

Снощният епизод на култовото предаване "Ергенът" отново успя да разбуни духовете и да накара хората да коментират ожесточено случващото се.

Евгени избра за индивидуална среща Боряна, с която прекараха заедно целия ден, а в това време в къщата останалите дами играеха на учителки и ученички. Всяка влезе в роля до колкото можа и трябваше да оценява другите. 

Оценките бяха доста високи, за което много от момичетата съжалиха след това. Айлин Бобева събра среден успех 5,60, което се оказа най-висок сред момичетата и спечели награда - да прекара колкото време иска на коктейла с Евгени като никоя от дамите няма право да я прекъсва. 

На въпросната среща палавата Айлин сподели отново чувствата си с Генчо, но той сякаш не остана доволен. Красавицата изказа своите съмнения и страхове от разбито сърце, а ергенът настояваше да разбере дали тя би искала деца от него. На два пъти тя повтори, че не е въпроса "дали й е времето за деца", а че човекът до нея може да я накара да усети момента, но май остана неразбрана... 

Това доведе и до култовата церемония, която разтърси както участничките, така и зрителите. Айлин не получи роза и беще изгонена от предаването. Всички бяха в ступор. Джия и Валерия страдаха за своята приятелка, а останалите започнаха да хвърлят пикантни и леко злобни коментари.

Промото на следващия епизод разкри, че Айлин се завръща, за да се бори със зъби и нокти за сърцето на Евгени, но дали той ще уважи нейното решение?! А вие съгласни ли сте с постъпката й? 

В любовта и на война всичко е позволено...

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay