Бритни Спиърс започва връзка с бивш служител с криминално минало?

Бритни Спиърс се сближава с бивш член на нейния екип, за когото се твърди, че има криминално минало, предаде ексклузивно Page Six.

Поп звездата, която е в разгара на развода си със Сам Асгари, прекарва времето си с мъж, за когото медията твърди, че се казва Пол Ричард Солиз. Според анонимен източник, 37-годишният мъж е бил нает преди около година да работи за 41-годишната Спиърс в ролята на иконом, за да "чисти тоалетни, да бърше подове и да събира боклук".

Въпреки това вътрешният човек, който твърди, че е запознат със ситуацията, казва, че певицата е създала тясна връзка с бившия си служител. Източникът също така посочва, че Солиз е бил нает без проверка на миналото, което впоследствие се оказва изключително криминално.

Page Six твърдят, че той е обвинен в множество престъпления!

През април 2014 г. той е осъден по обвинение за нарушаване на обществения ред. Също така бива обвинен в застрашаване на живота на дете, което е отхвърлено поради преговори за признаване на вината, според съдебните регистри. През 2016 г. Солиз е осъден за шофиране без книжка.

Последният сблъсък със закона на предполагаемия служител се е случил миналата година, когато той, според източници, вече е работил за Спиърс. Според съдебните регистри Солиз е осъден за престъпление и притежание на огнестрелно оръжие през декември 2022 г.

Източници също казват пред Page Six, че въпреки че Солиз е бил уволнен, принцесата на попа все пак е решила да прекарва време с бившия престъпник и не се опитва да скрие приятелството си с него.

След раздялата си с Асгари, миналата седмица, певицата е забелязана на публични места с мистериозен мъж многократно, включително на кафе Starbucks в сряда.

Все още няма потвърждение, че Солиз е въпросният мъж.

Изпълнителката на "Gimme More" е обвинена, че е изневерявала на Асгари по време на едногодишния им брак. Тези твърдения обаче също не са потвърдени.

Page Six посочва, че Спиърс се е изолирала от приятелите и семейството си в този труден момент от живота си, защото все още има "много наранени", така че може би сега тя търси компания и подкрепа в Солиз.

Съобщава се, че певицата на "Womanizer" се доверява само на своите адвокати, мениджър и понякога на по-големия брат Брайън Спиърс, за когото се твърди, че ѝ помага заедно с терапевт.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay