Кейт Мидълтън и опитите ѝ да сдобри Уилям и Хари

Не е тайна, че принц Уилям и принц Хари са в конфликт от години и, за съжаление, разривът между тях изглежда само нараства. Някога братята бяха изключително близки, но откакто Меган Маркъл се появи в пейзажа, нещата между тях станаха доста обтегнати. Разпространяваха се всякакви слухове защо двамата не се разбират, но херцогът на Съсекс потвърди, че той и Уилям са поели по "различни пътища" по време на скандалното си интервю с Опра УинфриСъобщава се, че има един човек, който се старае най-много, за да събере отново братята – и това е принцесата на Уелс.

В интервю за Daily Express US кралският автор Робърт Джобсън приписwа на Кейт Мидълтън страхотна работа в усилията X да обедини съпруга си и брат му. 

"Не съм сигурен колко много диалог има с Уилям и Хари, в момента мисля, че единственият човек, който помага на ситуацията, е Катрин", казwа Джобсън. Това също не е първият път, когато принцесата се опитва да поправи нещата. 

На погребението на принц Филип, например, зрители забелязаха Кейт да се появява, за да улесни разговора между воюващите братя. 

"Тя често беше миротворецът или се опитваше да бъде миротворецът с Хари", информира авторът Валентин Лоу пред New York PostНо сега Кейт е изправена пред още повече предизвикателства в предполагаемия си стремеж да обедини семейството.

Робърт Джобсън казва пред Express US, че е имало някои препятствия, когато става въпрос за опитите на Кейт Мидълтън да обедини принцовете Уилям и Хари. Един от най-очевидните е, че те вече не живеят в една и съща държава. 

"Мисля, че като братя те са по-склонни да се обадят по телефона и да разговарят", казва Джобсън и добавя: "Напълно възможно е някой от тях да вдигне телефона, за да се обади, но кой ще вдигне телефона от другата страна? Защото това няма да доведе нищо."

Тъй като кралските особи обикновено са много потайни относно това, което се случва зад затворени врати, ние всъщност не знаем какво се случва и как принцесата на Уелс наистина се чувства относно враждата. През октомври 2022 г. източниците отново твърдят, че Кейт е решена да поправи нещата. По това време Us Weekly съобщи, че тя е готова да се свърже с Меган Маркъл с надеждата най-накрая да изясни нещата. 

Не е ясно дали това се е случило или не, но според съобщенията Уилям и Хари наистина не са предприели стъпки, за да поправят отношенията си, независимо от усилията на Кейт. Според Entertainment Tonight, вътрешни хора отбелязват, че Хари е показал интерес да се разбере с Уилям, но принцът на Уелс не е склонен. Ако това е вярно, може би Кейт ще продължи да води разговори с Уилям, за да го накара да затопли идеята.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay