Защо на Кейт Мидълтън не ѝ е разрешено да дава автографи?

Днес ще си припомним как британските кралски правила всъщност са нещо изключително сериозно и понякога това може да предизвика огромно разочарование дори сред обществеността. Кейт Мидълтън се справи безупречно със ситуацията по време на изненадващото посещение на изложението за цветя в Челси за встъпителния детски пикник в Лондон в понеделник.

По време на екскурзията в градината на Кралското ентомологично дружество херцогинята на Кеймбридж се присъедини към деца от началното училище на църквата "Св. Мария" в Англия в Ислингтън и основното училище Гленбрук в Брикстън, които рисуваха изображения на буболечки и бръмбари, за да се научат как да ги разпознават. Именно там много от тях се обърнаха към Кейт и я помолиха да подпише скиците им.

За съжаление херцогинята трябваше да отхвърли молбата поради кралския протокол, но тя все пак тя успя да намери вратичка като каза: "Не мога да напиша името си... но мога да рисувам". След това принцесата на Уелс продължи да рисува цветя, сърца и езерца.

Но защо на Кейт Мидълтън не ѝ е разрешено да се подписва с името си? На какво се дължи налагането на това правилно? Daily Express съобщава, че на членовете на кралското семейство не е разрешено да подписват автографи, за да се предотврати рискът от фалшификация.

След като се срещна с децата, Кейт разказа за своите собствени, по-специално за най-малкия си син принц Луи и как той отглежда боб за градински проект в училище. 

"Луис отглежда боб в училище. Слагате го в чаша и можете да видите корените да растат. Стават големи бързо като слънчогледи", каза тя за експеримента.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay