Свързана ли е мистериозната татуировка на пръста на Анджелина Джоли с Брад Пит?

Силно спекулираният мистериозен дизайн на татуировката на Анджелина Джоли беше разкрит, след като татуистът Mr. K сподели пост в Instagram .

Артистът, който е татуирал завзди като Мат Деймън, Майкъл Джей Фокс, Doja Cat и много други, накара феновете да се чудят дали това не е препратка към бившия ѝ съпруг, Брад Пит. Той обаче се противопостави на слуховете и уточни в коментарите, че мастилото ѝ не е "НИЩО” свързано с актьора от "Боен клуб”. 

Уви, папарашки снимки на 48-годишната Джоли, направени по-рано тази седмица, показват, че татуировката изобщо не е директно послание към бившия ѝ съпруг, а по-скоро малка кама, проектирана да изглежда така, сякаш пронизва кожата ѝ.

Актрисата е отдавнашен любител на острите символи и има собствена богата колекция от ножове, която тя разкри през 2008 г. Това се дължи на семейна традиция, казвайки, че майка ѝ я е завела да купи първите ѝ ками, когато е била на 11 или на 12 години.

Въпреки че Джоли има множество смислени татуировки по себе си - включително цитат от поета Руми, който има и Пит, будистки символи, нарисувани от едно и също мастило и координати на местата, където са родени шестте им деца. Въпреки това Анджелина никога не си е правила татус, който да е обвързан пряко с Брад Пит.

През 2003 г. Джоли говори пред ABC News за манията си по оръжията и колекцията си.

"Не са лъскави, чисто нови остри ножове от магазина. Това са антични красиви ножове от други страни и са заключени в калъф, така че синът ми да не ги докосва", каза тя.

Джоли е разказвало за миналото си на самонараняване и използване на нож. 

"Имах ножове наоколо… в началото на първата ми сексуална връзка, извадих ножове и прекарах една нощ, в която се нападнахме един друг", каза Джоли и добави: "Не ме болеше, беше студено и се чувствах толкова примитивно”

Джоли все още не е споделила значението на камата с последователите си в Instagram и г-н K обеща на феновете, че скоро ще сподели отблизо дизайна и може би ще се разкрие и по-дълбокото значение на острия предмет.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay