Тейлър Суифт загуби диамант на стойност 12 хил. долара по време на VMA (ВИДЕО)

Тейлър Суифт загуби диамант на стойност 12 хил. долара по време на VMA (ВИДЕО)

Тейлър Суифт се превърна в големия победител по време на наградите VMA във вторник вечерта, като си тръгна от шоуто с колосалните девет нови статуетки Moon Person. Но за съжаление, тя се прибира у дома без един много ценен пръстен...

Една от най-добре облечените знаменитости на вечерта мина по червения килим, носейки бижута на стойност над 160 000 долара, включително ретро пръстен Van Cleef & Arpels от Joseph Saidian & Sons на цена от 12 000 долара.

Както се вижда в кадрите от предаването обаче, изглежда, че внушителният диамант е изчезнал в някакъв момент по време на церемонията, докато Суифт танцува и пляска в тълпата.

Във вайръл клип може да бъде видяно как Суифт прави гримаси и да показва привидно повредения пръстен на служител, инициирайки търсенето на скъпия камък.

Въпреки че не става ясно дали диамантът в крайна сметка е бил върнат, певицата беше без пръстен, докато приемаше наградата за Видео на годината в края на церемонията.

Това не е единственият случай на изчезване на ценни бижута по време на голямо шоу за награди - докато пя по време на Музикалните награди Billboard 2018, Ариана Гранде претърпя моден инцидент, когато загуби своя диамантен чоукър за 169 000 долара.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay