Най-добре облечените на наградите VMA!

На наградите MTV VMA модата е толкова крещяща, колкото и музиката и визиите на червения килим през 2023 г. не бяха изключение.

На 12 септември знаменитости се спуснаха в Prudential Center в Ню Джърси, облечени с всичко - от дръзки елементи до ослепителни пайети.

Вижте всички най-добре облечени звезди от тазгодишните видео музикални награди по-долу.

Тейлър Суифт

Най-номинираната изпълнителка тази година беше по-остра от обикновено, като се появи на розовия килим в асиметрична черна рокля на Atelier Versace, обсипана с емблематичния златен елемент Medusa на луксозния лейбъл.

Селена Гомес

Гомес беше прекрасна в тази ръчно направена алена рокля с мъниста от Oscar de la Renta, която включваше пола, оформена от деликатни флорални елемнти.

Оливия Родриго

Елегантната рокля на Родриго, инкрустирана с кристали Swarovski от Ludovic de Saint Sernin е прави в целта, а звездата интелигентно запази аксесоарите и красотата си минимални, за да не се "бият" с целия този блясък.

Карди Би

Рапърката изглежда брутално с тази, наподобяваща броня рокля на Дилара Финдикоглу, изработена от хиляди шноли за коса.

Шакира

Певицата изглежда изключително секси в тази дълга рокля без гръб от Atelier Versace, която прилягаше на всяка нейна извивка. Шакира доведе със себе си синовете Милан и Саша като придружители за голямата вечер, като и двете момчета носеха анцузи Versace с бароков принт.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay