Тенискор: Най-новата тенденция, повлияна от Зендая

Тенис модата със сигурност не е новост за масовия стил, но този сезон както спортисти, така и знаменитости помагат да се вдъхне нов живот на тенденцията (здравей Зендая). Откакто престурнето "Challengers" започна по-рано тази пролет, социалните медии гъмжат, гледайки как Queen Z отдава почит на нейния характер на суперзвезда чрез набор от тоалети за тенис – от спортна мини рокля в стил халтер, която прилича на тенис рокля по поръчка до разпъване на (черния) килим в чифт помпи Loewe, които бяха снабдени с топка за тенис на всяка пета (припадък!).

Спортните екипи на Зендая може да са в темата на новия й филм, но тоалетите също така отбелязват много по-голяма промяна, случваща се в модата – такава, която обединява спортно облекло с ежедневни спортни дрехи. Tenniscore модата черпи вдъхновение от икони на корта като Коко Гауф или Серена Уилямс и го смесва с ежедневни стилове, които са предназначени да се носят навсякъде – помислете за плисирани тенис поли, козирки и изискани жилетки.

Независимо дали тичате на тенис корта или просто изпълнявате задачи през уикенда, ще се почувствате удобно и стилно със спортен сутиен, който не е чак толкова кропнат, колкото стандартните. Можете да добавите по-носталгичен поглед върху тенис модата като добавите сладка шапка с козирка. Комбинирайте я с потник и жилетка, тенис пола и спортни обувки.

В тренда попадат жилетките с v-образно деколте. Не забравяйте типичните за теник корта поли или дори тези във вариант пола панталон. Спортните обувки са задължителни. А за завършек на визията заложете на плетена чанта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay