Новият световен бестселър е книга с празни страници

За какво мислят мъжете, освен за секс? За нищо!

Новият световен бестселър е книга с празни страници

Шеридан Симов е психолог и автор на най-новия бестселър, който надмина по продажби книгите на Дан Браун и "Хари Потър" на Джоан Роулинг. Едва ли "What Every Man Thinks About Apart From Sex" ще се превърне в новата Библия, която, както знаем, е най-продаваната книга на всички времена, но провокацията е наистина голяма.

 

Запалените читатели, които с нетърпение очакват да разлистят книгата, обаче ще останат разочаровани, тъй като тя се състои само от корици и празни бели листа.

 

"Тази книга е плод на дългогодишни изследвания. След толкова години усилена работа в крайна сметка разбрах, че мъжете не мислят за абсолютно нищо друго, освен за секс. Шокиращо заключение, за което светът трябваше да разбере." казва авторът в интервю за британския The Telegraph. 

 

"What Every Man Thinks About Apart From Sex"  става хит първо сред британските студенти, които започват да си водят записки в нея.

 

"Не съм си и помислял, че моята книга ще служи на студентите, за да си водят бележки в нея по време на лекции. Това в известна степен противоречи на идеята ми, тъй като я изпълват със съдържание. Чудя се колко от тях мислят за секс след края на лекцията. Бих се обзаложил, че отговорът е 100%. Всъщност бих отишъл още по-далеч и бих казал, че 99% мислят за секс дори по време на самата лекция" обяснява Шеридан Симов.

 

Следващият му проект ще е свързан с това какво си мислят жените, когато не мислят за секс. Очакваме го с интерес – току-виж сме разбрали нещо ново за себе си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay