Българското вино е най-хубаво

Остават малко повече от две седмици до форума за вино

Българското вино е най-хубаво

Виното е "пристрастило" милиони хора по целия свят и със сигурност жителите на всяка държава смятат, че тяхното производство е с най-добри вкусови качества. И тук идва въпросът, дали българското вино е достойно да се изправи срещу конкурентите си на световната сцена? Е, че ще трябва да почакаме още две седмица, за да разберем със сигурност. Това ще се случи на форума на българското вино DiVino.Taste, а датите са 19 и 20 ноември.

Посетителите ще имат възможността да видят представянето на близо 40 производители от България, както и да дегустират над 200 вина от всички региони на страната. Програмата на форума не включва само изложбена част. Най-запалените винолюбители ще могат да участват в семинари, майсторски класове и лекции. А чрез приложения видео материал може да се запознаете с организаторите и с част от лекторите на
DiVino.Taste.

Идеята на организаторите е събитието да се превърне във витрина за лицето на новото българско вино. Напълно възможна мисия, с оглед на качественото българско вино, с което можем само да се гордеем.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay