Уредите на FOREO издържат 10 години безпроблемна употреба, сочи потребителско проучване на бранда

Уредите на FOREO издържат 10 години безпроблемна употреба, сочи потребителско проучване на бранда

FOREO, водещата световна марка за медицински технологии, известна със своите авангардни решения за грижа за кожата, тялото и устната кухина, празнува своята 10-годишнина този юли. 10 години, които лоялните потребители на марката асоциират с устойчиви иновации и дългогодишна издържливост на уредите, сочи проучване на FOREO.

Водена от принципите за иновативност, безпрецедентно качество и устойчивост, от 2013 г. насам компанията революционизира индустрията за красота, предоставяйки на клиентите трансформиращи изживявания, които издържат изпитанието на времето. Днес FOREO с гордост споделя вдъхновяващите истории на своите първи клиенти, които и до днес ползват първите си закупени уреди и чиято лоялност и непрекъснато удовлетворение потвърждават ангажимента на FOREO към съвършенство.

Устойчиви решения за 10+ години

В днешно време, когато притесненията за околната среда непрекъснато нарастват, FOREO заема проактивна позиция към устойчивостта. Индустрията за красота стана свидетел на тревожен ръст на пластмасовите отпадъци и продуктите за еднократна употреба, което допринася за глобалната екологична криза. Отдадена на производството на висококачествени продукти, които издържат за дълго време, FOREO има за цел да се бори с масовата политика на "планирано остаряване", при която продуктите са проектирани да се развалят бързо. Като дава приоритет на издръжливостта и дълголетието, брандът намалява нуждата от чести смени и насърчава отговорната консумация. Чрез този си ангажимент компанията не само предлага изключителни решения за красота, но също така се отнася с грижа към планетата, позволявайки на клиентите да заложат на дългосрочни, екологични продукти за грижа за кожата, които надхвърлят мимолетните тенденции и са наистина еднократна инвестиция с дългогодишен ефект.

Уредите на FOREO издържат 10 години безпроблемна употреба, сочи потребителско проучване на бранда

Михаела, потребител на FOREO LUNA от Швеция от 2013 г., насам подчертава дълготрайността и ефективността на нейното устройство: "Да, все още използвам добрата си стара и надеждна LUNA за комбинирана кожа. И като се замисля, имам чувството, че почти не съм я зареждала, откакто я купих. Батерията все още е безумнно издържлива. Не я използвам всеки ден, а около 3-4 пъти седмично. Тя повишава нивото на почистващия препарат, който използвате, и определено чувствам, че прави разлика, когато става въпрос за премахване на тежки гримове или SPF продукти, например. Ще я използвам, докато не я счупя със сигурност."

"Ние сме изключително горди да чуем истории от нашите първи клиенти, които продължават да се радват на предимствата на продуктите на FOREO след всички тези години на употреба. Това е доказателство за нашия ангажимент към иновациите, издръжливостта и удовлетвореността на клиентите. Ние сме решени да продължаваме да създаваме революционни продукти и с нетърпение очакваме да предоставим още повече уникални потребителски изживявания през идните години", каза Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Жаклин, потребител на UFO от 2018 г. от САЩ, споделя задоволството си от издръжливостта и ефективността на продукта: "Купих UFO по време на кампанията в Kickstarter. Фототерапията тъкмо нашумяваше като тренд поне за масовия пазар и аз търсех нещо, което би помогнало с конкретните кожни проблеми, които имам. Използвам го два пъти седмично, обикновено веднага след като се изкъпя. Силиконът на моето UFO все още изглежда много добре, има няколко драскотини по централната плоча, но иначе е наистина в добро състояние. Бих го препоръчала на всеки, който има кожни проблеми."

Андреа, друга потребителка на UFO от САЩ, споделя своя опит с уреда и как той й е спестил пари за скъпи процедури за лице: "Когато UFO излезе на пазара, си казах "добре, обичам маски за лице, това нещо ще бъде готино" и си го взех през април 2018 г. То овлажнява кожата ми, не я чувствам суха след това и не усещам, че имам нещо останало по лицето си. Просто съм готова за излизане. Първоначално това беше инвестиция, но реално спестих пари, защото иначе трябваше да си купувам всички тези скъпи процедури за лице. Все още си го използвам!"

Ангажиментът на FOREO към устойчивостта също има силен отзвук сред клиентите. Мария, потребител на FOREO LUNA от Испания от 2013 г., подчертава изключителната издръжливост на своето устройство: "Имам FOREO LUNA, тази, която пуснахте на пазара през 2013 г. Скоро си мислех "откога имам това" и тогава намерих касовата бележка: от 2013!Имам я от години и тя все още е като нова. И една моя приятелка, която също има LUNA, може да каже същото. Перфектна е. Дори силиконовите влакънца не са мръднали, нито са се усукали. Всичко е наред и устройството все още работи чудесно. Когато си купувате уред, то той трябва да издържи за дълго време, не може просто да го сменяш всяка година."

Тези клиентски отзиви, заедно с много други, са доказателство за трайното качество и изключителната производителност на продуктите на FOREO. Независимо дали става въпрос за уредите за почистване на лице LUNA или другите устройства от портфолиото на марката, FOREO се утвърди като доверен помощник за тези, които търсят изключителни разкрасяващи изживявания, които издържат изпитанието на времето.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay