Ейми Уайнхаус бе намерена мъртва

Певицата завърши своя скандален живот едва на 27 години

Ейми Уайнхаус бе намерена мъртва

Днес в 16:05 часа лондонско време Ейми Уайнхаус е била намерена мъртва в апартамента си. Певицата е открита от медицински екип, дошъл по телефонен сигнал, че млада жена е в тежко състояние. Смъртта е настъпила часове преди обаждането, съобщават от болницата.

Обстоятелствата около изненадващата кончина на Уайнхаус тепърва ще се уточняват. Според свидетели, тя е била сама в апартамента си на Camden Square NW1 в източната част на Лондон. 

Само преди месец певицата отложи всички свои концерти планирани за това лято, след като излезе пияна и дрогирана пред повече от 30 хиляди души в Белград. Тя имаше сериозни проблеми с наркотиците и алкохола и се лекува по време на цялата си кариера, но безуспешно.

Появата й на музикалниятнебосклон беше истинска сензация, а през 2008 г. стана носителка на Грами с платинения във Великобритания и САЩ албум Back to black. С голямата слава, в личния й живот настъпи пълен хаос, щедро гарниран с пикове, спадове, кризи и безкрайни курсове на лечения в различни клиники за зависимости по цял свят.

Ейми Уайхаус беше омъжена за Блейк Фийлдър, с когото след няколко раздели, окончателно се разведе през 2009 г. 

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay