Карл Лагерфелд твори с пера

Дизайнерът споделя, че далеч повече предпочита да използва пера, вместо кожи за творенията си

Дизайнерът на Шанел Карл Лагерфелд разкри, че обича да използва пера в творенията си за френската модна къща, тъй като те са по-атрактивни за него от кожите.

 

Световноизвестният дизайнер е голям почитател на пернатите птици, включително щрауси, пауни и петли. Неотдавна той използва пера, за да добави лекота към колекцията си от коктейлни рокли. Дизайнерът използва пера, които бяха старателно бродирани в нежните платове на роклите.

 

"Смятам, че перата са по-деликатни от кожата. И ми харесва начина, по който омекотяват линията на дрехите", сподели Лагерфелд.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.07.2011|14:33
Аз също харесвам много повече перата, пред кожите, а те никак не ми допадат. Много по-стилна и елегантна изглежда една дреха с пера, направо радост за окото. Карл Лагерфелд е велик дизайнер, но за съжаление като човек е малко жесток. В едно интервю за списание “Prestige”, той казва че мрази децата, живее в пълна изолация, мрази обществените места, а за любовта казва: "Любовта е сюжет. Не анализира публичността. Любовта е интересен сюжет само когато е от другата страна. Когато слезе на земята спира да бъде интересна."
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay