Кейти Пери пусна клип на Азис в Twitter

Вярвате или не, певицата слуша родния изпълнител

Кейти Пери пусна клип на Азис в Twitter

В женската ни редакция бяхме меко казано изумени, когато попаднахме на Кейти Пери и Азис, споменати в едно и също изречение. Фактите са си факти обаче, а ние все още се чудим да се радваме ли за придобилия задокеанска слава български славей.

Преди няколко дни певицата, която целуна момиче, публикува клип на родната звезда на своя профил в Twitter. Не е ясно дали постът ѝ е ироничен или искрен, защото Пери не е оставила коментар за изпълнителя.

Нищо чудно обаче, нашенецът да я е впечатлил , защото провокациите определено са му запазена марка. Видеото, което е публикувала Кейти, включва полуголи мъже в еротични пози, както и съветския символ "сърп и чук", изобразен върху бельото на певеца (или не съвсем). Определено и Азис, и Пери умеят да предизвикват  с безумните си идеи.

В едно сме почти сигурни: че изпълнителката на най-големия летен хит не е разбрала за какво се пее в постнатата от нея песен. А именно за секс - откровено и леко цинично.

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 13.12.2013|13:43
няма такова нешо, тя не е поствала такива неща, да не е било от някакъв фалшив профил
3
Не е посочен 19.10.2011|19:32
Знам го профилът й, точно него гледах днес, на коя дата е постнато тва за азис?
2
Не е посочен 19.10.2011|09:49
http://twitter.com/#!/katyperry Дата: 14 октомври
1
Не е посочен 19.10.2011|08:52
Защо пишете глупости и лъжи без да сте проверили дали това е вярно???? Кога го е постнала тва Кейти и кой профил сте гледали, защото и видях профилът й в Туитър и никъде нищо не е писала за азис! Що говорите без да знаете, тва ли ви е уникалния сайт? Да бълвате лъжи! Искам да ми кажете точно на коя дата е постнато това от Кейти!!!!!!!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay