Бижута, които ще ви разходят по света

Да носиш Ню Йорк на врата си!

Като една добра представителка на съвременните жени и на мен ми става все по-познат синдромът на вируса "няма време". Не само, че е заразно, но и в един момент наистина осъзнавам, че нямам време за важните неща в живота ми. Така любимото ми пазаруване в свободното време и приятно изморителните разходки (не винаги резултатни) из магазините почти изчезнаха от ежедневието ми поради липсата на време. Но за сметка на това започнах да се нагаждам към съвремието чрез предложенията на интернет пространството и сега разбирам, че всъщност съм голям фен на онлайн пазаруването – всичко, от което имам нужда мога да имам само с един "клик". Е, и малко време за доставка.



Поредният ден, в който търсех следващото уникално бижу, попаднах на един онлайн бутик – Boticca.com. Грабна ме моментално с уникалната си концепция – тук продават новоизгряващи дизайнери от цял свят, ако единствено и само имат какво да разкажат с творенията си. Разглеждах улисано и не можех да повярвам колко невероятни бижута и аксесоари са събрани на едно място. Разбрах, че знаменитости като Блейк Лайвли и Оливия Роуз са открили тази съкровищница доста преди мен, но това ме насърчи още повече да се ровя в архивите им. Исках да споделя колкото се може повече с вас, но трудно ще пресъздам емоцията от това да разгледаш всичко със собствените си очи.



Онова глуповато възклицание "Искам всичко!" започна да си проправя път към устата ми, когато видях Ню Йорк и останах безмълвна за около... незнам колко минути. Сигурно усещате нескритата ми страст към най-известния американски град, но това бижу абсолютно пресъздава "Магията на Голямата ябълка". С такова име колието няма нужда от повече представяне, остава само да го видите и ако поне малко харесвате Ню Йорк, ще разберете вълнението ми.



P.S. Забравих да разкажа за дизайнера на "Magic of the Big Apple" - Ароша Луиджи Талия е роден в Торино, Италия, но в момента живее в Израел, където и твори. Завършва училището по изящни и приложни изкуства в родния град и от там започва да се занимава с рисуване, скулптура, дизайн на мебели и бижута, графичен дизайн и реклама. Добре му се получава.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay