Есента е въпрос на аксесоари

Новата колекция на Parfois вече е факт

Португалската марка Parfois е добре позната вече на родния пазар и тази есен, както всеки друг сезон, залага на мотото: "Всичко е в аксесоарите". Модната къща започва историята си във фешън индустрията през 1994г., в момента има близо 200 магазина в целия свят и е една от водещите европейски марки, когато става дума за детайлите в стила.

Колекцията есен/зима 2011-2012 включва големи чанти и меки шалове, както предполага сезонът. Крайният резултат, който можете да видите в нашата галерия, е дело на дизайнери от Порто и Барселона.

Гривните и колиетата са шарени и "пищни", а за изработката им са използвани различни материали. Преобладаващите цветове при чантите са класическите за по-студения сезон черно и кафяво, но ако все пак искате да внесете някакъв цвят – тъмносиньото и тъмнозеленото, както и вишневият цвят са решението, което търсите.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 24.08.2011|10:32
Много красиви аксесоари, но защо само ни дразните. От къде сега мога да си купя някой от тези красиви аксесоари? Освен някоя друга имитация да си взема, иначе как да стане?!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay