Капела за разкош или ушички за настроение

Шапките с повече от една функция

Капела за разкош или ушички за настроение

Шапките красят, бранят главите ни от студа и удачно прикриват лошите за косите ни дни. Капелите са допълнение, което изцяло променя вида и самочувстието, прибавя доза женственост и придава артистичен отенък и в най-скучната конфигурация от зимно палто, плътен панталон и безформен пуловер. Зимният сезон е особено благодатен за почитателки на топлите аксесоари за глава. Магазините преливат от великолепия в разнообразни цветове, украса и форми. Моделите закичени с пайети, декоративни брошки или цветни перца са за жените с отношение и към дребния детайл в облеклото. Едноцветните шапки от вълна, филц или заешка кожа с косъм са практично решение към всеки тоалет независимо от стила и разцветката. Ето и топ предложенията за зимните месеци:

Шапка с периферия
Безспорен фаворит за сезона на всички дами, пристрастени към различните лица на модата. Седемдесетарската вълна, повлияна от хипи романтизма ни носи муза да се развихрим из гардероба, да нахлупим широкополата шапка и да си сложим розовите очила. Рокендрол, момичета! Всичко с бохемски привкус отива на тази женствена капела - дълги до земята рокли, плетени шалове, разкроени под коляното дънки, обемни палто или жилетка. Токът е по желание, а настроението - задължително.

Пухкава с ушички

Незабелязани няма да останете, невъзнаградени също. Та макар и само с усмивка. Ушатата пухеста шапка ще скрие собствените ви ушенца, но не и пристрастието ви към нетрадиционни и екстравагантни аксесоари. Дори на пръв поглед да изглежда малко претенциозна, всъщност е напълно съчетаема с огромна част от стандартния зимен гардероб. Парки, джинсови якета, цветни панталони, шорти с плътен чорап до средата на бедрото, нищо няма да ви се опре като комбинация с рошавата шапка с ушета.

Капела за разкош или ушички за настроение
Капела за разкош или ушички за настроение

Барета
Баретата носи особено момичешко очарование - смесица от френски шик и колежански стил. Килната встрани и в ярък цвят, представяме си я в компанията на вълнена рокля и ниски оксфордски обувки, от които небрежно се подават дантелени чорапки. Добавете перлен наниз или сребърна брошка за тотална еклектика. Кокетната шапка остава голяма свобода в избора на чанта - и малкият стилен клъч, и бездънната торба ѝ подхождат поравно. Достъпен и ефектен аксесоар, баретата е чудесна инвестиция за студените месеци.

16 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay