Красива кожа като на Ева Мендес

Тайната на актрисата е в диетата

Латино дивата Ева Мендес разкри една от своите тайни за красота. Безупречната ѝ кожа се дължи на хранителния режим, който спазва. Мендес изключила месото в менюто си от години, като го заместила с риба.

Ева също така пие по три литра вода на ден.

"Ям много риба и не съм усещала вкуса на месо от години. Забелязах, че кожата ми изглежда по-добре, именно заради здравословното ми хранене".

Тайната за красива кожа на Ева Мендес заинтригува женския ни екип и решихме да потърсим малко повече информация. Имаме лоши спомени от маската за лице на Виктория Бекъм. И подхождаме с предубеждения към думите на звездите, които казват, че дължат красотата си на достъпни за всички ни продукти.

Всички знаем, че е добре да се храним разнообразно и да включваме повече риба в менюто си, а не само по Никулден.

Рибата е богата на витамини – А, Е, D и на витамини от група В – и зарежда организма със специфичните ненаситени мастни киселини, които пазят от сърдечно-съдови заболявания и атеросклероза.

Тези витамини са полезни и за кожата. Особено през лятото, когато тя е изложена на слънчевите лъчи. Пазят я от вредното въздействие на ултравиолетовия спектър и от състаряване.

В този ред на мисли може и да повярваме на 38-годишната Ева Мендес, която излиза с шест години по-младия от нея Райън Гослинг.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay