Модните закони за топлите дни и горещите нощи

Мust-have them за пролетно-летния сезон

Има едно вълшебно място, където всички модни тайни биват разгадани. Вълшебниците, които го обитават разкриват магическите си модни линии, цветовете, които трябва да красят гардероба ни и тенденциите, които ще бъдат актуални следващия сезон. Става въпрос за света на модата и законите, които проповядва той.

 

За всички "модохолици" сме подготвили на едно място must-have тенденциите, които ще господстват през пролетно-летния сезон.

 

Блясъкът на 70-те

Завърнаха се 50-те, след тях 60-те, а сега вече очакваме и новото десетилетие. Години, известни с нестандартните бохемски представи и изтънчен, бляскав външен вид. Свободно падащите рокли за летните нощи, и панталоните с висока талия за слънчевите дни – всички те са повлияни от изяществото на 70-те.

 

Мода за мотоциклетисти

Бяхме погълнати от милитари стила и си признаваме, че все още сме влюбени в него. Но тенденциите за този сезон залагат на друго екстремно явление – моторните преживявания. Якета за мотоциклетисти в сиво или черно, "инвазия" на циповете и много тесни кожени панталони. Всичко, което крещи опасност, бунт, фаталност.

 

Макси рокли, които загатват

Дълги, разкошни и прозрачни ще са роклите на сезона. Загатват за плът и страст, като оставят въображението да се развихри.

 

Мац-пис-пис очила!

Котешките очила ще са задължителния летен аксесоар. Хит през 50-те, тези ретро рамки се завръщат на подиума през 2011г.

 

Комбинацията чантичка - колан

Изключително сладко, и в същото време практично, предложение. Този колан разделя тялото на части, като придава по-разчупен вид на тоалета. Едноцветните рокли вървят ръка за ръка с такива колани в ярки цветове.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay