Модното завещание на Ейми

Органична и уникална, тя остави своята ярка следа върху стотици корици и по световните модни подиуми

Ейми Уайнхаус се раздели с живота едва на 27-годишна възраст. Тя ще бъде запомнена не само с невероятния си принос към музиката, но също така и с уникалния си и неповторим стил.

От френския Vogue до подиумите на Chanel, топираната коса на Ейми и характерната й очна линия я направиха вдъхновение за много дизайнери, редактори и стилисти.

Адриана Лима и Ева Мендес са само част от звездите, снимали се със стайлинг, повлиян от Уайнхаус. Фотосесии в престижни модни списания имитират британската певица, а фешън-величия преобразяват моделите си като скандалната носителка на пет награди Грами. Дори рапърката Kreayshawn черпи идеи от репертоара на Уайнхаус.

Разгледайте различните интерпретации на стила на Ейми и си спомнете каква беше тя, когато успяваше да покаже лицето си без грозните следи на дрогата върху него. През краткия си живот тя се срещна и с хубавите, и лошите страни на славата, сдоби се с музикални успехи и модни признания. Отиде си твърде рано, но ще остане сред големите, променили завинаги музиката.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay