Флиртуващ гларус на плажа

Един хубав мъж, който си заслужава вниманието

Плаж, море, слънце, гларуси. В първия момент имахме предвид кресливите птици, които придават на летните дни една особена атмосфера. Ала нали и загорелите (от слънчевите лъчи) мъже се наричат така?

Те "кръжат" около беззащитните дами, полегнали в своя чисто нов бански под чадъра. За необвързаните ваканцията е най-вече флирт, а за страстно влюбените - чудесно време за консумация на любовта на нетипични места.

А за онези от вас, на които скоро не им се очертава да практикуват нито една от двете изброени приятни страни на почивните дни, сме приготвили една успокояваща фотосесия. Красив мъж със стегнато тяло е сниман как се разхожда или си лежи на плажа само по бански. Като не можем да имаме такава компания в реалността, поне да помечтаем! Пък и достатъчно внимание се отделя на дамите, показали телата си с оскъдно облекло, за да подминаваме такива хубави фотосесии.

Моделът е Иглесиас, но нито Енрике, нито Хулио. Името му е Мигел, а тялото - мечта. Снимал се е за бранда HOM, който определено разбира от хубави мъже. Но стига толкова приказки - задоволете любопитството си в нашата галерия.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 11.06.2012|10:27
доста е секси младежът
1
Не е посочен 11.06.2012|09:05
този младеж на снимките е много апетитен
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay