Хаосът и безредието се раждат в косите

Немирни, диви, красиви

Sonia Rykiel
Sonia Rykiel

Кой каквото няма, това иска. До болка познат факт, който важи за какво ли не. Момичетата с прави коси например, винаги се захласват по вида на пищните, неподредени къдрици.

 

Естествената, начупена и рошава коса ще е хит през топлите дни, а за горещите нощи – направо задължителна. Имате пълната свобода да избирате дължината, стига косата ви да изглежда игриво.

 

Дизайнери като John Richmond и Marc Jacobs залагат на тази закачлива тенденция в косите при пролетните си колекции.

 

Съветваме: използвайте големи ролки, за да постигнете онзи Wow! ефект. За още по-разхвърлени къдрици: след като свалите роклите от главата, прокарайте пръсти и разрошете. Дръзко и смело!

 

Много секси е и начупената, небрежно вдигната коса. Zac Posen и Dolce & Gabbana често ни показват колко съблазнителен вид придава лесната прическа. Може да я постигнете с помощта на плитки и ластика. Наплитате, изчаквате няколко часа и връзвате небрежно.

 

Загладена, но бухнала. Идеална за екстравагандни мацки. Просто след като накъдрите косата, в корените се изправя с преса, а по желание могат да се добавят и големи, привличащи погледите фиби.

 

Немирните къдрици са напълно възможна мисия. С нужното въображение и малко свободно време могат да свършат чудеса с външния ви вид.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay