Червено за късмет

Новогодишната нощ изисква специален аксесоар

Едно от най-популярните новогодишни суеверия гласи, че в нощта на празника трябва да носим червено бельо – за късмет и за да ни върви в любовта през идната година. Нека предизвикаме съдбата на своя страна и към неустоимите дантелени бикини прибавим още малко червено на показ.

Възползвайте се от примамливите сезонни намаления и се сдобийте с нов чифт велурени токчета или малка парти чантичка в цвета на страстта. Дори да облечете сет от класически дънки и изчистен топ в празничната нощ, не се съмнявайте – предизвикателната обувка и червен клъч са достатъчно атрактивен акцент. Цветът е в унисон със стихийната женска природа и e сред най-актуалните през зимния сезон. Строгият черен блейзър или разчупеното сако пък са двете връхни дрехи, които си отиват еднакво добре с ярките дамски аксесоари.

Ефектният и добре оформен маникюр в червено също ще концентрира погледите върху вас, докато вдигате поредния празничен тост. Лаковете с блестящи частици са изключително удачен вариант за новогодишното тържество.

 

26 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.12.2011|17:46
Дръзките, наситено червени червила също са хитови точно сега, макар че винаги трябва да се внимава с избора на нюанс, а и доста добре се комбинират с червен лак или аксесоар.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay