Артмосферни дни

Артмосферик Фестивал 2011 в Западна Стара планина

В сезона на тоталното презареждане и преливащите хубави емоции се заформя и поредният интересен фестивал. За пета поредна година любителите на българската природа ще могат да се насладят на Artmospheric Festival в дните от 21 до 24 юли. Мястото, на което ще цари "артмосфера" е района над хижа "Тръстена" и биоферма "Чемерник" в Западна Стара планина.

 

Изключителните панорамни гледки и преобладаващата експериментална музика са само част от запазените марки на феста. Мелодиите ще преливат от стил в стил - Idm, ambient, dub, deep&dub techno, progressive&psy trance, ambient techno ще звучат из планината благодарение на български и чуждестранни музиканти. И като всеки арт фестивал този също има включени в програмата си полезни лекции и работилници по екологични теми. Освен това посетителите ще имат възможността да запълнят деня си с поглед към книжките в горската читалня "хижа Книжа", да се отдадат на йога упражнения и масаж в зоната "езо:сферик" или да опитат тандемен полет с парапланер. Нощното кино ще отвори врати, когато слънцето залезе, за да предложи на всички ентусиасти интересни филмови ленти.

 

Подробна програма за всичко, което ще се случи на артмосферик събитието можете да видите на сайта www.artmospheric.org. Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg, като за сега са на цена от 30лв за четирите дни.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.07.2011|11:07
На това красиво място освен приятни емоции и невероятно чиста природа не може да се открие нищо друго. Още повече, че тези 30 лева за 4 дена са едно голямо нищо, като се има в предвид чистотата и свежия въздух. Блазя на всеки, който ще бъде там от 21 до 24 юли!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay