“G-точките” на хетеросексуалните ни мъже

Все пак е точка, не е паник бутон!

“G-точките” на хетеросексуалните ни мъже

Уж жените все се оплакват от тактиката "от вратата – за краката" и че на останалите им ерогенни зони не се обръща достойно внимание, но всъщност именно ние сме тези, които често посягаме от вратата – направо към дръжката на мъжа. И нали женската G-точка беше обвита в загадачност?! След толкова писаници и приказки по въпроса, тя доби такава известност, че сега пък най-възбуждащото място на силния пол се определя като "G-точката при мъжете". Всъщност, тя си има собствено име – P-точка. И не е кръстена на откривателя си, а на конкретната част от анатомията. "P" като простата, или простатна жлеза. 

Парадоксалното в случая е, че нейната непопулярност не се дължи толкова на незнание или нежелание от страна на жените. Причината е главно притеснението на силните им половинки. Силни, силни, ала предразсъдъците не им позволяват да осигурят достъп до заветния "X"! Защото пътят минава тъкмо през ануса, а това била територия на "обратните". Само че хомосексуалността означава, че един мъж е привлечен от собствения си пол. Не означава мъж, чиято ерогенна зона е различна от тази на останалите "нормални" мъже. Следователно, няма нищо лошо в това – напротив, смята се за изключително възбуждащо – жена да стимулира P-точката на хетеросексуалния си партньор. 

И така, трудностите около достигането до въпросното местенце не се коренят в локализирането му и въпроса дали задължително съществува. Много по-лесно е за намиране от G-съответствието си, обаче трябва да осигурите безпаническо и безболезнено преживяване за партньора. 

Първо, разговори
Както при повечето неща в секса, смелият и откровен диалог може да предотврати много конфузни ситуации. Ако мъжът сам си поиска да обръщате внимание и на тази част от тялото му, недейте да изпадате в ужас. Радвайте се – имате рядката възможност да му предоставите максималното удоволствие, без хиляди предварителни уговорки. Само че вероятността това да се случи е малка. По-често срещаното явление е жената сама да поиска, но да няма кой да ѝ позволи. Дори и да е твърдо решена обаче, идеята да го лансира като изненада не е добра, защото нещата от мъжка страна могат да омекнат докрай. 

По-добре се опитайте да събудите любопитството му, споделяйки какво сте чували и прочели. Обяснете, че вие сте жена му – не сте мъж и няма от какво да се притеснява. Обещайте да спрете веднага, щом той го поиска. И спазвайте обещанието! 

Второ, лубрикант
След като сте си набавили разрешение, трябва да се сдобиете и с подходящ лубрикант. Предназначен за анален секс – неслучайно се предлагат специални такива. Ако не искате първият ви опит с P-точката да се окаже последен и неуспешен, действайте много внимателно. Помислете за собствените си усещания при опит за проникване в задната част. Там не се бърка като Мечо Пух в кацата с мед. По простата причина, че не е никаква каца! Този канал е пригоден да изхвърля неща, вместо да ги приема навътре и ако искаме да сменим посоката, трябва да го убедим нежно в това. 

Като за начало, един пръст е достатъчен. Изключваме палеца, изключваме и дългите котешки нокти. Лубрикираме. Масажираме достатъчно дълго отвън, за да бъдем допуснати с удоволствие вътре. 

Трето, разтърсващ оргазъм 
Трябва да имаме предвид, че дори и да са ни позволили волна програма на входа, може и никога да не ни пуснат вътре. А щом не се чувстват комфортно, не е хуманно да ги насилваме. Пък и съществуват компромисни варианти. Първо, дори самото масажиране на отвора доставя голямо удоволствие (там са позволени и нокти, стига да не ги ползваме като оръжия). Второ, външната зона между него и скротума също е "G-точка" и оказването на натиск върху нея има съвсем задоволителен ефект. 

Ако все пак пръстът се плъзне (бавно!) навътре, намирането на целта вече е лесно. Около 4,5 см път, движение тип "ела насам" и ще напипате неравност с големината на орех. Там трябва да стимулирате. Запомнете: на дамската G-точка може и да ѝ харесва силния натиск, но P-точката предпочита да се отнасяме по-деликатно с нея. При правилна употреба, за последващото изригване от удоволствие на партньора се носят легенди. 

И все пак, не забравяйте: 
Говорим за точка, не за паник бутон! Макар и мъжете често да реагират така. Ако не успявате да напипате желаните място и ритъм от първия-втория път, това не са археологически разкопки - не е нужно да тормозите себе си и партньора. Едно от хубавите неща в мъжете е, че самият скиптър и торбичките със скъпоценностите под него са достатъчно ерогенни зони (например, F-точката – "юздата" на жребеца, където стволът се среща с главичката). С тези места ще имате проблеми единствено при наличието на гъдел, или ако някоя преди вас е приложила силна захапка и е оставила траен ужас в мъжа ви. Когато свикнете един с друг, всички неловкости се преодоляват. 

Независимо дали причината е във вас или в него, ако експериментите с P-точката не се получават, това в никакъв случай не бива да ви стресира. Или да се притеснявате, че той знае как да ви отведе до прословутия "пръскащ" оргазъм, а вие не успявате да върнете на принципа "око за око, G-точка за G-точка". Помнете: всяка точка по мъжкото тяло може да се омагьоса така, че да стане "G", особено ако вълшебната пръчица е смелият ви език!

413 74
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.09.2012|16:08
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :).
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay