Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 26

 Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 26

Време е за СЛЕДколедни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним отново под нашата елха, защото там има още много изненади! Да, ние удължаваме Коледа до края на годината! До 31 декември всеки ден в профила на Jenitebg ще намирате купища награди!  

Представяме ви продължението на нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември публикувахме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН !! До момента зарадвахме десетки от вас с атрактивни подаръци и ви заредихме със солидна доза коледно настроение. Но тъй като не ни се искаше да спираме да ви изненадваме, решихме да продължим с наградите до края на годината!

ОЩЕ СЕГА влезте в профила на Jenitebg, защото сменяме правилата и от 26 до 31 ще имате възможността да се включите в още много игри с награди!

Ден 26

Двадесет и шестият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от естетичен център Nirvana. Трима от вас ще имат възможността да спечелят по един ваучер за лазерна епилация, който включва 5 процедури на подмишници.

Почти не съществува жена, която да не мечтае да се отърве от досадното окосмяване, ако не завинаги, то поне за по-продължителен период от време! Лазерната епилация предлага дългосрочно решение и ни осигурява гладката кожа, от която имаме нужда.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg, nirvana_aesthetic_center и nirvana.burgas в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2 приятелки, с които си обменяте козметични съвети.

Кои всъщност са Nirvana Aestetic Center?

Верига естетични центрове Нирвана е създадена през 1996г. в София. Благодарение на постоянните подобрения, професионален опит и модерна сертифицирана апаратура, днес Нирвана е стандарт за качество при предоставяне на услуги в сферата на красотата.

Центрове Нирвана разполагат с иновативна, утвърдена на световния бюти пазар технология в областта на процедури за лице, тяло и лазерна епилация. Тяхната основна цел е да предлагаме високо качество процедури на достъпни цени и гъвкави възможности за плащане, отговарящи на всички очаквания на нашите клиенти.

Луксозна обстановка, безупречна хигиена и висококвалифициран екип от специалисти допринася за доверието на всички клиенти.

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят ваучери за лазерна епилация, които включват 5 процедури за зона подмишници.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay