2021: Годишен хороскоп за Риби

2021: Годишен хороскоп за Риби

Риби, женски воден знак, завършва зодиакалния кръг от 12-те зодии, започващ на 19 февруари и завършващ на 20 март.

2021 щастлива година ли ще бъде за Рибите?

2021 г. ще бъде много щастлива и динамична за хората, родени в зодия Риби, във всички сфери на живота. Тази година ще бъде пълна със събития.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Рибите? 

По отношение на щастливите месеци, хората, родени в знака Риби, имат всички шансове да спечелят пари през ноември и декември. Рибите също ще имат късмет през март и април.

Нептун ретрограден в Риби (25 юни - 1 декември 2021 г.) е сложен период на самоанализ, медитация и мечти, който се оказва плодотворен сантиментално. Надяваме се, че ще намерите и любов!

2021 година е благоприятна за комуникация. Вашият отворен ум ще привлече много възможности.

Може да си намерите нова работа или да получите повишение на настоящото си работно място. Въпреки всички промени и неуспехи, които планетите прогнозират, може би все пак ще имате красива година.

Лични възможности за Риби:

Тази година трябва да бъдете верни на себе си и да следвате уникалните идеи, които имате, тъй като ако животът ви остане същият, това може да доведе до бунтарски действия от ваша страна. 

От средата на януари до средата на март ще има много планети, които да ви помогнат в нови области от живота ви - вие сте подкрепени и смятате, че е време да популяризирате вашите идеи. Родените между 19 и 27 февруари ще преживеят много промени през тази година.

Пари

Предстои ви успешна година по отношение на финансовото ви състояние. Ще имате много възможности за развитие и печелене на пари. 

Ще имате известни съмнения относно партньорствата, които имате, но ако проявите търпение, всичко ще се нареди.

Любов

Ще сключват ли брак Рибите през 2021г.?

През 2021 г. в любовния ви живот ще се появят нови преживявания и експерименти, така че той ще стане завладяващ, както никога досега. Ще имате възможността да покажете истинската си стойност пред партньора си. 2021 е отлична година за брак. 

Ще срещнат ли любовта Рибите през 2021г.?

През януари-февруари 2021 г. любовта е свързана с приятелство, колективни дейности, конференции, конгреси или шоута, които посещавате. Юни-юли 2021 г. е друг интензивен период, предсказващ много страст в живота ви. Това е може би най-вълнуващата година за вас да срещнете нова любов или да създадете нови приятелства. 

Можете да откриете, че тези, които са от различен културен произход, от друга държава или тези, които живеят на разстояние, носят най-голяма полза.

Някои стари връзки може просто да отпаднат от живота ви през средата на годината, когато трябва да продължите напред. Октомври връща стари приятели и любовници в сегашния ви живот.

Кариера

Ще започнат ли нова работа Рибите през 2021г.?

2021 г. ще бъде предизвикателна за Рибите, предлагайки им многобройни възможности за развитие и научаване на нови неща. Те ще имат шанса да сменят настоящата си работа с по-добре платена.

Това може да се промени, ако най-сетне решите да започнете собствен бизнес, това е идея, която имате от много години, но през 2021 може да съберете смелост да го направите. 

Здраве

Някои възможни проблеми с бронхите съществуват през август и септември за тези, които страдат от сезонни алергии. 

Какво трябва да ядат Рибите през 2021 г.?

Диетата на Рибите трябва да включва храни, богати на желязо като говеждо и агнешко месо, черен дроб, яйчен жълтък (особено суров), стриди, пълнозърнести храни, ечемик, боб, цвекло, спанак, лук, маруля, стафиди, фурми, кайсии, праскови, грозде, ябълки, лимони и портокали. Препоръчваме им високо протеинова диета. Варено пиле, риба, извара, кисело мляко и ядки са отличен източник на протеин за Рибите. 

Предсказания за мъжете Риби:

През 2021 г. сте малко капризни, което ще дразни партньора ви, който няма да се поколебае да ви упрекне. Внимавайте с финансовото си състояние, вкусовете ви не съвпадат с банковата ви сметка!

Вашият партньор ще ви предупреди, но вие знаете как да я накарате да ви прости малките ви бюджетни пропуски.

Имате две професионални цели, които ще се опитате да постигнете паралелно. Първата ще има за цел само да попълни банковата ви сметка и нищо повече. Що се отнася до втората, тя ще бъде по-привлекателна за страст, която сте имали отдавна, без да сте осъзнавали. 

Тази година ще можете да постигнете успех благодарение на една от връзките си, но трябва да сте нащрек и да сте организирани, особено финансово!

Ще създадете ново партньорство. 

Предсказания за жените Риби: 

Ще получите предложения от някои от вашите сътрудници, които ще ви помогнат да се развиете в кариерата си. Вслушайте се в интуицията си, няма да съжалявате!

В любовта нещата не са страхотни, но в даден момент всичко ще се нареди. Други мъже ще ви ухажват, но вие няма да отговорите, срамежливост ли е или гордост?

Ако сте необвързани, тази година ще направите всичко, за да забравите романтичното си минало и ще бъдете прави, защото мислите ви, насочени към това минало, ви пречат да продължите напред.

И накрая, можете да погледнете право напред и ще видите бъдещето, което ви се усмихва. 

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината?

Януари

Ще имате желанието да се затворите вкъщи и да мислите. Това е съвсем нормално за първия месец от годината. Все пак това е ново начало и е нормално да сте изпълнени с мисли. 

Това ще прочисти ума ви и след това ще имате много добри идеи. Ще вземете много добри решения, свързани с кариерата ви. 

Февруари

Ще имате много голям късмет през този месец. Не чакайте! Направете всичко, което обмисляте от известно време, няма да има по-подходящ момент от този. 

Март

Това е чудесен месец за вас, ако се опитвате да свършите много работа. Ще бъдете изключително продуктивни през месец март, възползвайте се максимално от този месец. 

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/pisces/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay