Mattel пуска „Странна Барби“, базирана на героя от филма

По целия свят хората гледат филма за Барби на Грета Геруиг. От флуоресцентно розовата сценография до игривите костюми, това е визуално удоволствие от първата до последната минута.

В допълнение към многото "типични" Барби и Кен, които красят екрана, има един герой, който със сигурност се откроява от останалите: Странната Барби. Сега Mattel пуска кукла, базирана на странния филмов герой.

Точно като екранната версия на Кейт Маккинън, официалната кукла Weird Barbie е с ексцентричен тоалет и рисунки по лицето. Тя идва с ярко розова рокля с бухнали ръкави и няколко абстрактни дизайна от едната страна. Роклята е съчетана с подходящи розови чорапи и чифт ботуши от змийска кожа. Странната визия на Барби е завършена с къса прическа с розови и сини кичури. Като цяло тя изглежда точно като куклата от филма. 

Странната Барби има гъвкаво тяло, така че може да бъде поставяна в различни пози, включително шпагат. Въпреки че не може да стои сама, тя идва със стойка, за да може да бъде изправена. Всяка кукла разполага с колекционерска опаковка, която включва сертификат за автентичност.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay