Български К-Поп: Най-доброто от TikTok тази седмица

Български К-Поп: Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Жената от самолета проговори

Български К-Поп: Най-доброто от TikTok тази седмица

Помните ли жената, която твърдеше, че пътникът на седалката до нея в самолета не е истниски? Е, тя проговори за първи път и видеото се превърна във вирусно в TikTok. За съжаление, в изявлението си тя не казва нищо съществено и не обяснява какво всъщност е видяла в онзи драматичен за нея момент. Дамата просто се извинява за поведението си със сълзи на очи. Рабзира се, потребители в мрежата светкавично заподозряха конспирация, твърдейки, че тя не казва истината, а в очите ѝ се чете страх. Други пък се оказа още по-крайни, смятайки, че това дори не е тя. Видеото можете да видите тук.

Джейда Смит ще играе ролята на Рапунцел?

Български К-Поп: Най-доброто от TikTok тази седмица

Из мрежата циркулира (вероятно лъжлива информация), че Джейда Смит, която е гологлава ще изиграе ролята на Рапунцел в предстоящ игрален филм. Шегата не цели да засегне здравословното състояние на актрисата, а по-скоро да осмее решението на Холивуд да избира актриси за ролите на героини, на които не подхождат визуално. И все пак, официална информация не може да бъде открита в мрежата, затова само можем да предполагаме каква е истинността на тези твърдения. Видео тук.

Разводът на Бритни Спиърс

Български К-Поп: Най-доброто от TikTok тази седмица

В средата на тази седмица стана ясно, че Сам Асгари е поискал развод от Бритни Спиърс, заради съмнения за изневяра. Феновете на конспирациите в TikTok започнаха да анализират ситуацията и да се съмняват в думите на Сам. Каква е истината, едва ли някога ще разберем. Повече по темата можете да прочетете тук, а видео вижте тук.

Първият български К-поп изпълнител!

Български К-Поп: Най-доброто от TikTok тази седмица

Сигурно сте прекарали последната седмица в пещера, ако едва сега чувате името Tony Kwon. Тони е първият български К-поп изпълнител, който изкара дебютната си песен преди броени дни. Певецът е със смесен произход като на пловина е българин и наполовина - кореец. В песента си на име "Sorry Not Sorry" той пее на цели 3 езика - английски, български и корейски. Доста е свежа и ви препоръчваме да я чуете. Видео тук.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay