Тото финито: Най-доброто от TikTok тази седмица

Тото финито: Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Тото финито

Тото финито: Най-доброто от TikTok тази седмица

От страх да не стане жертва на cancel културата, Тото сам се довърши. След скандалния случай с разкара на Тити Папазов, рапърът уж се извини, но тогава дори не подозирахме какво следва. Онзи ден Тото публикува видео, в което обяснява как е станал жертва на cancel културата, но както се досещате, това не се хареса на публиката. Скоро след това клипът бе свален, а Тото доказа, че винаги има начин ситуацията да стане по-зле... Видео (или каквото е останало от него) тук.

Майка за пример

Тото финито: Най-доброто от TikTok тази седмицаDesai/TikTok

В духа на темата за токсичните мъже и насилниците, една майка от Индия показа добрия пример. Тя възпитава сина си, така че той да проявява разбиране към нежния пол още от дете и в бъдеще да не тормози нечия дъщеря. Повече по темата можете да видите тук, а видеaтa на тиктокърката ще откриете тук.

Ариана Гранде краде чужди гаджета?

Тото финито: Най-доброто от TikTok тази седмица

Ариана Гранде бе разобличена като крадла на чужди гаджета и мъже. Тиктокъри разкриха, че певицата с меден глас има доста опит в тази област. Според потребители, всички мъже, с които Арие е била, са започвали връзка с нея преди да приключат предишните си взаимоотношения. Скандалът избухна, след кат се появиха снимки на Ариана заедно с Итън Слейтър, който все още е бил женен към момента на направата на кадрите. Видео тук.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay