Дневен хороскоп за вторник, 2 февруари 2016

Какво предстои?

Дневен хороскоп за вторник, 2 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Прекалявате с хвалбите към човек, който всъщност не ги заслужава чак толкова. Правите го, за да повдигнете самочувствието му, но дали лъжата е правилен подход за това? Възможно е да го заблудите да повярва в нещо, което не съществува.

Телец
Говорите много за постиженията си, но не предприемате никаква стъпка, за да ги надградите. Това не е максимума, който можете да достигнете, и в никакъв случай не трябва да се задоволявате с моментните успехи.

Близнаци
През целия ден настроението ви е особено мрачно и самите вие не знаете на какво се дължи начумерената ви гримаса. Има и такива дни - те просто са празни без някаква определена причина.

Рак
Жадувате за приключения, но се страхувате да направите първата крачка към коренната промяна в живота си, която иначе сте замислили отдавна. Ако чакате подходящия момент, той никога няма да дойде. Просто действайте!

Лъв
Времето се изплъзва през пръстите ви и не можете да се справите с всички ангажименти в рамките на деня. Не си позволявате да бездействате дори за минута, но все пак имате нужда от още часове, за да довършите работата си. Утре ще успеете да я завършите.

Дева
Искате да получите топлина и чувство за сигурност от човек, който няма никакво намерение да ви ги осигурява. Убедете се дали и двамата искате едно и също нещо от взаимоотношенията помежду си, преди да попаднете в капан, от който няма измъкване.

Везни
Имате нужда от дълга и продължителна разходка, за да прочистите ума си и да помислите върху всички обстовтелства, които ви напрягат през последните дни. Осигурете си я - направите ли го, ще ви бъде от полза!

Скорпион
Отношенията ви с половинката ви се влошават все повече с всеки изминал ден. Сякаш човекът до вас вече не е същият, в който някога сте се влюбили. Ако тази връзка измъчва и двамата, най-добрият изход е да поемете по различни пътища.

Стрелец
Вкарвате излишна драма в живота си. Вие сте от хората, които умеят да превръщат най-дребния проблем в огромно предизвикателство и с това напрягате не само себе си, но и околните. Направете опит да се отървете от това свое поведение.

Козирог
Бягате от възможност, която е изпратена точно за вас! Ако става въпрос за страх от провал, нямате никакви основания за притеснение. Ще се справите перфектно, стига да се съсредоточите и да осъзнаете, че това е най-невероятният шанс за вас.

Водолей
Копирате поведението на човек, който смятате за свой пример за подражание. Той обаче съвсем не е особата, на която би трябвало да се опитвате да приличате. преследвайте собствените си цели и изградете свой собствен път - нищо няма да ви накара да се почувствате по-уверени в себе си!

Риби
Ако изгубите себе си, губите всико! Не се подлъгвайте от "добрите” намерения на хората, които ви заобикалят. Не всеки един от тях наистина ви мисли доброто. Придържайте се към това, в което вярвате.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay