Дневен хороскоп за неделя, 24 май 2015

Предстоят ли щастливи емоции днес?

Дневен хороскоп за неделя, 24 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Всеки човек допуска грешки в живота си. Никой не е имунизиран срещу неправилни решения. Важното е да не съжалявате за сторенето, а да се поучите от уроците, които то ви носи.

Телец
Спокойната атмосфера у дома днес ви помага да се върнете към нормалния си ритъм на живот. Денят ще е успешен. Занимавайте се с любимите си дейности и вълнуващи хобита, за които все не ви остава време през седмицата.

Близнаци
Днес ви липсва всякаква енергия, а вие сте склонни да пилеете минилното количество от нея за маловажни неща. Не очаквайте прекалено много от себе си или от околните. Желанието ви да задълбавате във всеки детайл по-скоро ви пречи.

Рак
През първата част от деня ще имате нужда от разнообразие. Но желанието ви за забавления може да ви вкара в доста рискован капан. Бъдете внимателни.

Лъв
Хаос - това е думата, която описва деня ви. Не се опитвайте да правите по няколко неща наведнъж, можете да допуснете грешка и да влошите ситуацията още повече. Достатъчно заети сте.

Дева
Репутацията ви и доброто ви име ще окажат значително влияние върху поведението ви днес. Но, от друга страна, сте силно повлияни от атмосферата у дома и отношенията с близките. Възможни са пререкания с приятели.

Везни
Свободомислието ви може да бъде блокирано от скрити притеснения. Тревожи ви това, че сте пропуснали очевиден и важен детайл в нещо, което силно ви вълнува. Но не можете да се върнете назад и да поправите грешката си.

Скорпион
Кръгът от приятели и хора в обкръжението ви внезапно се разширява. Днес ще създадете много нови запознанства, което ще помогне на социалната ви ангажираност и контакти.

Стрелец
През първата половина на деня се чувствате по-продуктивни и можете да придвижите повечето си проекти. Следобед ще трябва да проявите дипломация и професионализъм, за да решите сложен проблем.

Козирог
Днес ви е много трудно да следвате предварителен план или да се концентрирате върху обичайните задължения в ежедневието. Заети сте с комуникация с различни хора, но не всички контакти ще доведат до желания резултат.

Водолей
Днес не е най-добрият ден за творческа дейност и развиване на способностите, но пък е подходящото време да подложите на проверка новите си идеи. Мислете критично - това ще ви помогне да видите нещата от различна гледна точка.

Риби
Не е добре да започвате нови проекти днес. Вътрешният ви идеализъм ще навлезе в остро противоречие с реалността. Възможно е да се разочаровате дори от партньора си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay