Дневен хороскоп за неделя, 3 август 2014

Някои зодии днес ще имат доста приятен ден, други - не толкова

Дневен хороскоп за неделя, 3 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега прочетете какво са предвидили звездите за вас, ако сте зодия... 

Овен
Много по-лесно е да се изправите пред емоционалните си проблеми. Не виждате откъде се задават интересните моменти. Може обаче те да са тежки и да имате скандали с любимия, но не се притеснявайте - нещата ще се нормализират бързо.

Телец
Не вярвате на никого, но си имате доста основателна причина за това. Опарвали сте се много пъти, затова сте нащрек за измамите. Вашата предпазливост ще ви се отплати много скоро.

Близнаци
Покажете, че се радвате да помагате на хората. Важно е да направите добро впечатление на околните, защото след време ще бъдете облагодетелствани именно заради това. 

Рак
Трябва да вземете много важно решение днес. Затова оставете умът ви да се почуди какво да правите. Ще разберете, че най-добре изразходената ви енергия днес е артистичната.

Лъв
Интуицията ви е много ясна и прецизна днес. И докато се отдавате на това чувство, ще имате успехи в любовта и работата си. Само следвайте своето шесто чуство, защото то няма да ви подведе.

Дева
Интелектът ви ще впечатли някого днес. И е много малко вероятно да се върнете към спомените от миналото си. Но нали знаете, животът е кръговрат, никога не знаете какво ви очаква. Едно е сигурно - денят няма да бъде скучен, даже никак.

Везни
Бизнес решение, което трябва да вземете рано през деня, ще има дългосрочни ефекти върху живота ви. Преценете и позитивните и негативните аспекти на това - връщане назад няма да има.

Скорпион
Чувствеността ви заразява всички наоколо. Енергията ви е перфектна за социализация, ще преминете през трудни решения, но не се отказвайте лесно. Силната връзка, която създавате с хората, ще ви помогне в точния момент.

Стрелец
Съвсем неочаквано ще се сбъдне най-съкровената ви мечта. Днес ще изживеете мигове, които ще си спомняте с усмивка цял живот. Радостта ще стопли сърцето ви в момент, в всичко ви се струва черно и враждебно.

Козирог
Мечтаете си за почивка, но днес ще имате твърде много ангажименти. Погрижете се за дома си, защото неговото състояние ще повлияе на настроението ви в следващите седмици. Уютният дом ще ви накара да искате да прекарвате повече време с близките си, така че не отлагайте.

Водолей
Ще се носите гладко по течението днес и от това ще страда работата ви. Ще бъдете много разсеяни. Има добри новини, които ще ви зарадват. Не бива да се притеснявате, че ще отложите някои задачи - и без това бачкате твърде усърдно напоследък.

Риби
Сутринта ще имате тежки разговори, което обаче не е изненада за вас с оглед на събитията през последните дни. След това обаче ще се срещнете с някой, който ще ви оправи настроението трайно. Вечерта ще бъде щура и незабравима!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay