Дневен хороскоп за понеделник, 19 май 2014

Ето какво да очакват представителите на всяка зодия от днешния ден

Дневен хороскоп за понеделник, 19 май 2014

Открийте своята зодия и разберете какво ви очаква в първия ден на работната седмица. За да следите нашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Смятате, че денят се познава от сутринта, а днес нещата определено не се развиват добре. Не се притеснявайте, защото лошият късмет ще ви придружава само до ранния следобед. След това всичко ще върви по план.

Телец
Изглежда, че всички наоколо са си наумили да правят, каквото си пожелаят днес, което може да ви причини сериозни главоболия. Трябва да излезете напред и да накарете хората да ви последват.

Близнаци
Ще придобиете нова гледна точка. Ще се облечете по различен начин. Вашата умствена енергия е чудесна днес и ще имате много нови идеи, които може да ви променят завинаги.

Рак
Днес е чудесен ден да измислите начин да изкарвате пари. Ще откриете нови бизнес партньори и нови идеи ще ви озарят.

Лъв
Опитайте нещо различно днес. Трябва да изследвате възможностите си. Добрата новина е, че ще имате много голяма възможност да осъществите планове, направени преди много време.

Дева
Днес сте съсредоточени над нещо ново, което взима от цялото ви време. Имате нужда да си починете, затова излезте на разходка с близки приятели или с половинката си.

Везни
Направете нещо романтично, дори да сте необвързани. Голямото представление привлича правилното внимание и бъдете сигурни, че няма да остане незабелязано.

Скорпион
Получавате каквото искате, но трябва да правите компромиси, за да постигнете целите си. Бъдете гъвкави и реагирайте адекватно на всяка ситуация. Само така ще се радвате на успех!

Стрелец
Големите идеи са водачите на деня. Бъдете сигурни, че употребявате умствената си сила правилно. Лесно е да впечатлите хората, но е и лесно за ги разочаровате, затова внимавайте.

Козирог
Финансова сделка, която очаквате, е всичко за вас точно сега. Бъдете сигурни, че всичко ще мине по мед и масло. Добър период да се запитате какво искате от живота.

Водолей
Енергията ви е почти безкрайна, затова свършете, каквото трябва да бъде направено. Чудесно време да приключите със стари задачи.

Риби
Чувствате се ентусиазирани за планове, които са нереалистични. Просто започнете да вършите текущите си ангажименти и нещата сами ще дойдат на мястото си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 19.05.2014|16:24
Изобщо не си мисля за никакви планове.
5
Не е посочен 19.05.2014|14:54
Не вярвам, че днес ще се случи това, което пише в хороскопа ми.
4
Не е посочен 19.05.2014|13:48
Хареса ми днешния ми хороскоп, само че не вярвам точно днес да измисля как да изкарвам пари :)
3
Не е посочен 19.05.2014|11:57
Имало нещо ново за мен днес, ама явно още не съм го открил .
2
Не е посочен 19.05.2014|10:36
стига с тия измислици
1
Не е посочен 19.05.2014|09:48
Много хубаво, дано наистина успея да свърша със старите задачи
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay