Един ден може да е твърде късно да й покажеш любовта си

Един ден може да е твърде късно да й покажеш любовта си
Pexels

Скъпи, един ден ще разбереш, че си изоставил най-доброто нещо в живота си, само защото си бил твърде голям страхливец, за да й покажеш любовта си.

Един ден може да се окажеш облян в сълзи, гледайки любовта на живота си в прегръдките на друг мъж. Един ден ще се събудиш и тя вече няма да е там.

Тя ще си тръгне, защото ще й е писнало да жадува за вашето внимание.

Тя се бори толкова усилено всеки ден, за да я забележиш. Не виждаш ли, че всичко, което тя иска от теб, е да я обичаш по същия начин, по който тя те обича? Толкова ли е трудно да се покаже? Трудно ли е да казваш "Обичам те" всеки ден, когато се събуди?

Трудно ли е да я попитате за деня й, когато се прибере от работа? Трудно ли е да я целунеш, докато спи, само за да й покажеш, че я обичаш? Защото ако е така, вече не трябва да имаш нищо общо с нея.

Оставете я да отиде при някой, който ще цени нейното присъствие.

Не бъдете егоистични да я държите близо, ако тя може да бъде по-щастлива с друг мъж.

Защото ако се чувстваше като теб, отдавна щеше да те е пуснала. Наистина ли искате да пропуснете усмивката й и начина, по който прибира косата си, когато готви? Искаш ли да дадеш тази жена на някой друг, който да обича?

Мислите ли, че тя не си заслужава чакането? Всичко това може да се случи, ако продължите да правите нещата по този начин. Можеш да я загубиш с мигване на окото само защото не си се борил за нея, а с нея.

Можеш да загубиш единствената жена в живота си, която е била готова да даде живота си за теб. Казвам ти, човече, рискуваш твърде много. Така че не бъди такъв. Бъди честен.

Защото любовта е проста: обичаш или не обичаш. Трети вариант няма.

Помислете за това и решете какво наистина искате от живота. Ако все още има онази стара искра между вас двамата, покажете й я. Бъдете нейният най-добър приятел, нейният любовник и нейната сродна душа. Бъдете стената, на която може да се опре, когато животът стане труден.

Дръжте ръката й, когато е болна, само за да й покажете, че и вие се чувствате зле, защото тя не е добре. Бъдете й опора. Бъдете спокойствието, което тя ще почувства всеки път, когато погледне дълбоко в очите ви.

Защото ако не го направиш сега, един ден може да е твърде късно да й покажеш любовта си.

Един ден тя може да разбере, че заслужава много повече, отколкото можете да й дадете. Един ден тя може да се окаже с някой, който ще разбере колко красива и достойна жена е тя. И не си мислете, че ще можете да я върнете, след като я загубите.

Дори и да се върне, ще бъде само за да покаже на себе си, че може да живее без теб. Тя ще се върне, само за да те накара да страдаш и да ти покаже, че си изгубил всичко, което заслужаваше. Ще видите това в нейните целувки, защото те ще бъдат кратки.

Ще видите това по липсата на уважение, което изпитва към вас. Ще видите това всеки път, когато тя ви обръща гръб в леглото, защото не иска да прави любов с вас.

И когато това се случи, ще видите, че тя също може да ви нарани. Ще осъзнаете, че нейните действия и думи също могат да ви навредят. И тогава ще съжаляваш за всичко.

Просто се надявам, че след време ще разбереш, че тя е жена, която трябва да обичаш.

Надявам се, че нито едно от тези неща няма да се случи, защото ако се случи, това ще разбие сърцето й. Все още не е късно да й покажеш, че я обичаш. Така че, направете го без да носите маска на лицето си.

Бъдете искрени с нея, дори само веднъж. Това е най-малкото, което можете да направите за жена, която мисли за вас.

И каквото и да правите, не забравяйте да й кажете, че я обичате и че няма място, на което бихте предпочели да бъдете, освен в прегръдките й!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay