Как да накарате съпруга ви да ви чуе?

Дами, всички знаем колко трудна работа е да накарате съпруга си да ви изслуша. Започването на разговор може да изглежда толкова трудно, колкото и справянето със зловещ спор. В такива случаи е важно по някакъв начин да накарате съпруга си да ви изслуша търпеливо. И така, ние ви предлагаме няколко съвета, които да ви помогнат да направите точно това!

Как да накарате съпруга ви да ви чуе?

Изразете любовта си

Преди да започнете да му разказвате за вашите нужди, това, от което се нуждаете, е да го накарате да изслуша вашите искания. И това ще се случи, ако започнете да изразявате любовта си по-страстно. Започнете да говорите за любимите ви неща заедно и го накарайте да се чувства абсолютно обичан. След това той сам ще поиска да чуе какво искате да му кажете.

Точното време

Не започвайте просто да говорите със съпруга си навсякъде и по всяко време. Трябва да потърсите подходящо време и място, за да започнете разговор със съпруга си. Това е много често срещана грешка, при която жените пренебрегват заетостта на съпруга си и започват да се заяждат, дори когато виждат, че той в момента върши друго нещо. Обикновено това напълно изхвърля съпруга от разговора.

Няма смисъл да увъртате

Няма смисъл да отлагате разговора, ако сте готови да говорите. Преминете директно към въпроса. Съпругът ви ще оцени, ако сте честни. Бъдете наясно с проблемите, които искате да коментирате, както и с възможните начини за тяхното решаване.

Внимавайте за езика на тялото си

Избягвайте да се държите предизвикателно пред съпруга си. Внимавайте за тона си и забравете за строгия си глас, защото това определено ще го отблъсне. Седнете близо до съпруга си и говорете с много мек, топъл и сладък тон или както обикновено, когато всичко е наред между вас. Това ще го смекчи малко.

Бъдете гъвкави

Имайте предвид, че не само вашата гледна точка, но и тази на съпруга ви е важна в дискусията. Вслушвайте се в неговите искания и желания и бъдете гъвкави и в решенията му. Налагането само на вашите нужди в брака е егоистично, защото бракът работи добре само когато двойката еднакво изпълнява желанията си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay