Кой е идеалният тип мъж за вас според зодията ви?

Разберете какъв трябва да бъде мъжът до вас!

Кой е идеалният тип мъж за вас според зодията ви?

Хората използват зодиака от незапомнени времена, за да определят съвместимостта с партньора си. Днес ще направим нещо малко по-различно и съвременно. Днес астрологията ще ви покаже кой модерен тип мъж е най-подходящия за вас.

Какво момче трябва да търсите? Какви трябва да бъдат интересите му, личността му, характерът? Намерете зодията си и открийте, кой е точният тип човек за вас. Може би ще останете изненадани!

Овен
Геймърът
Вие обичате да играете на игри, печелите с лекота всяка бордна игра, обожавате да поемате рискове и често изпадате в размисли и страсти. Момчето геймър е идеално за вас, защото има страхотно въображение, идеална координация и приключенски дух.

Телец
Умникът
Умните момчета тип "зубъри” са чудесни за вас, защото са много спокойни, а вие търсите именно това. Те са достатъчно умни, за да се конкурират с вашетоп ниво и ще бъдат страшно благодарни, че ви имат. А и изглеждат страшно секси с очила!

Близнаци
Лошото-добро момче
Хората казват за Близнаците, че са двама човека в едно тяло и ви трябва и такова гадже! Той може да бъда малко арогантен и лош от време на време, но вътрешно е голямо сладурче. С него никога няма да ви бъде скучно!

Рак
Супер сладкият
Вие винаги се опитвате да защитите сърцето си и затова ви трябва приятел, който е мил, грижовен и много внимателен към вашите емоции. Това момче няма да си играе в вас и държи на всичките си обещания. С него животът ви ще бъде рай!

Лъв
Подкрепащият
Вие обичате да сте център на вниманието и ви трябва някой, който ще ви държи там и ще ви подкрепя, а не някой, който ще се опитва да блесне повече от вас. Във връзката ви може да има само една звезда и този човек го разбира. Той ще ви аплодира винаги!

Дева
Нежният
Вие сте доста аналитични и критични, понякога сте трудно за общуване. Трябва ви нежен и разбиращ партньор, който знае как да ви укроти и успокои. Нежният партньор ще бъде до вас във всичко и няма да ви остави да се почувствате нежелана.

Кой е идеалният тип мъж за вас според зодията ви?

Везни
Забавният
Вие сте чаровни и доста социални и ви трябва гадже, което да е на една вълна с вас и също обича комуникацията. Хората трябва да обичат да прекарват време и с двама ви и да ви виждат като "забавната двойка”. С него животът е весел и интересен!

Скорпион
Сексапилният
Вие сте страстна натура, сексуалността ми е изключително силна и се нуждаете от някой, който е също толкова горещ и страстен като вас. Трябва ви мъж, който да ви подлудява само с поглед и бъдете сигурни, че с него тръпката няма да се изпари никога!

Стрелец
Гъвкавият
Вие сте авантюристи по душа. Обичате пътешествията и ви трябва някой, с който да откривате света, да ходите в непознати градове и да отсядате в странни хостели. Човекът до вас трябва да е спонтанен и готов за приключения!

Козирог
Музикантът
Вие сте много точни и обичате да имате план за всяко нещо. Това е чудесно, но може да ви стане и малко скучно. Трябва ви някой, който живее за изкуството и ще ви покаже нова гледна точка за живота. Някой, който да ви подтиква да бъдете по-смели!

Водолей
Емоционалният
Вие сте доста мъдри и имате тенденцията да криете чувствата си и да не показвате емоции. Ето защо ви трябва някой, който пък знае всичко за емоциите и не се страхува да ги показва. Така ще намерите идеалния баланс и ще живеете в мир!

Риби
Артистичният
Имате много артистична душа и харесвате творенията на изкуството. Но нямате нищо против половинката ви да бъде в центъра на вниманието. Идеалният партньор за вас е някой поет или артист, който ще ви вдъхновява и ще ви посвещава творби.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay