Мъжът ви предпочита да гледа п*рно с актриси, които приличат на вас

Мъжът ви предпочита да гледа п*рно с актриси, които приличат на вас

Не стига, че понякога сме любопитни повече, отколкото трябва, но сме свикнали и да се самозаблуждаваме. Колкото и да си мислим, че точно нашият мъж не гледат порно, то реалността е доста различна. Но било ли ви е интересно какви са предпочитанията на вашия партньор, що се касае до филмите за възрастни. Да, той има право на лични сексуални фантазии, но ние просто не можем да оставим нещата така.

Първо, да разгледаме фактите - гледането на порно не е изневяра. Всъщност то може да бъде полезно за една връзка, помагайки на двамата партньори да разнообразят сексуалния си живот.

Но наскоро научихме нещо, което силно ни озадачи. Мъжете понякога търсят порно с участието на актриси, които приличат на жената, в която са влюбени. Знаехме си, че зад цялата тази животинска природа, все пак се крият романтични души...

Като жени в едно до голяма степен мононормативно, сексуално негативно общество, ние обикновено сме принудени да гледаме на навиците на нашия партньор да гледа порно като на заплаха. Междувременно момчетата, с които излизаме, всъщност гледат разголени мадами, които приличат на нас. Това всъщност е доста сладко, не мислите ли?

Това е същото като да търсиш порно двойник на любимата си знаменитост. Но колкото и да сме трогнати от този така неочакван мъжки навик, то съществува определен кръг жени, които ненавиждат факта, че партньорите им гледат филми за възрастни.

В страната на anti-pornTok (в TikTok), независимо дали порното, което вашият мъж гледа е с актриса, която прилича на вас, това не оневинява неговото "престъпление".

Защо обаче мъжете го правят?

Отново, не е особено шокиращо, че мъжете фантазират за жените, от които са привлечени. Напълно логично е, че биха потърсили порно, което отразява тези фантазии. Порното е просто пространство, благодарение на което можем да се ангажираме с нашите сексуални импулси и е напълно логично някои от нас да са склонни да търсят нещо познато в съдържанието, което гледат, когато се самозадоволяват.

Гледането на актриси, които приличат на обекта на желанията на мъжа може да отразява това, което той иска да превърне в реалност на фона на често много нереалистичните сексуални действия, ситуации и типове тяло, които присъстват в повечето филми 18+.

Какво означава, ако вашият мъж гледа порно с актриси, които приличат на вас?

Може би нещо, може би абсолютно нищо. Най-вероятно това просто означава, че той ви намира за супер секси и иска да ви включи във фантазиите си, което е страхотно. Друго обяснение, че той има определен предпочитан тип жена и вие спадате именно към него. Съществува и обратната възможност - вашият партньор е привлечен от вас и сега сте станали негов тип, както е отразено в скорошната му сърч история на порно.

Какво означава, ако вашият мъж гледа порно с актриси, които не приличат на вас?

Може би ще си помислите, че не го привличате сексуално и той не иска да спи с вас. Това е абсолютно погрешно схващане!

Напомняне, че порното е просто инструмент, който хората използват, за да разпуснат. Това е начин за изследване на сексуални фантазии - понякога такива, които отразяват вашите реални сексуални преживявания и желания, а понякога такива, които по никакъв начин не приличат на нищо (или на някого), което всъщност бихте искали да направите в реалността. И двете възможности са напълно приемливи и чудесни.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay