Седмичен хороскоп за периода 03 април-07 април 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 03 април-07 април 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще получите много смесени сигнали тази седмица. Някои от най-големите ви мечти ще се превърнат в реалност. Средата на седмицата е подходяща за промяна в работата или поне във финансовото положение. През уикенда ще бъдете много уверени и позитивни. Ще ви отнеме малмко повече време да приемете нещата.

Телец

Тази седмица ще бъде пълна с открития и прозрения. Този период ви дава възможност да направите големи промени и да вземете важни решения. Доверявайте се на интуицията си, няма да сбъркате. Отношенията ви с колеги и приятели ще бъдат поставените пред изпитание.

Близнаци

Посветете тази седмица на размисъл и преоценка на всички аспекти от живота ви. Помислете кои са наистина важните неща и дайте цялото си внимание на тях. Цялата седмица ще бъде много вълнуваща и вдъхновяваща, но в края на седмицата ще се върнете към реалността.

Рак

Тази седмица ще бъде изключително объркваща за вас. Всичко ще бъде мъгла и смесени съобщения. Обърнете внимание на личните и на професионалните си отношения и поработете за тях. Ако не полагате никакви усилия, няма как да очаквате нещо хубаво да се случи, така че работете за щастието си.

Лъв

Важно е да балансирате ентусиазмът и практичността. Сряда ще бъде фантастичен ден за кариерата ви. Най-накрая работата и усилията ви ще бъдат оценени. Планирайте пътувания и други забавни и отпускащи неща. Време е да се наградите за постигнатите резултати.

Дева

Трябва да бъдете оптимисти, но въпреки това бъдете предпазливи. Напоследък се случват много неща и най-накрая ще добиете представа за голямата картина. Ще бъдете изключително креативни през тази седмица, насочете креативността си в правилната посока и ще постигнете страхотни неща.

Везни

Не се поддавайте на изкушението през тази седмица, а продължавайте да преследвате целите си. В средата на седмицата ще се случат някои доста интересни неща, които ще ви направят по-емоционални, отколкото сте в действителност. Преди да вземете някакво решение, обмислете всички възможности.

Скорпион

Предстои ви наистина натоварена седмица, но опитайте да не оставяте напрежението да ви смачка. Тази седмица е най-подходящото време да обърнете внимание на личните и професионалните си отношения и да се запознаете с нови хора. Обмислете внимателно приоритетите си.

Стрелец

Предстои ви една доста драматична седмица, която временно ще отклони вниманието ви от всички странични неща и ще ви накара да се фокусирате върху наистина важните неща. В средата на седмицата ще имате възможността да покажете уменията си и ще имате раздвижване на доходите.

Козирог

Предстоят ви много изненади през този период. Тази седмица е най-подходящият момент да започнете да осъществявате плановете и мечтите си. Имате толкова много нови, страхотни идеи, че не знаете от къде да започнете. Не се занимавайте с прекалено много неща на веднъж, защото може нещо да се обърка.

Водолей

Избягвайте взимането на прибързани решения тази седмица. Вашите инстинкти са важни, но не ги мислете за напълно вярни. Преди да предприемете действия, помислете много добре. Направете преоценка на голямата картина. Съберете нужната информация преди да действате.

Риби

Вървете бавно и стабилно през тази седмица. Ще се запознаете с много нови хора, които ще се превърнат във важна част от живота ви. Излизайте и общувайте с много и различни хора, това ще ви се отрази много добре. Тази седмица ще ви изтощи, така че се погрижете за себе си.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay