Сезон на Везни: Хороскоп по зодии

Сезон на Везни: Хороскоп по зодии

Началото на сезона на Везни винаги съвпада с есенното равноденствие и тази година и двете се случват на 23 септември. Мислете за тази космическа енергийна промяна като проверка на настроението, преди да навлезем в сезона на затъмненията и да кажем сбогом на лятото. С напредването на сезона на Везните Слънцето залязва по-рано, което води до изтъняване на завесата между физическия и духовния свят.

Тъй като Везните са представени от везните на справедливостта, сезонът на Везни е време за почитане на хармонията, мира и партньорствата. Безплатен съвет: Независимо от вашата зодия, опитайте се да запазите спокойствие през този сезон на Везни. Винаги, когато имате нужда, направете крачка далеч от драмата и се отпуснете. Подравняването на Слънцето с Южния възел на съдбата, което се усъвършенства на 18 октомври, означава, че може да се чувствате несигурни и тревожни. Не забравяйте да бъдете нежни и мили към себе си.

Тази година престоят на Слънцето във Везни носи Пълнолунието в Овен на 29 септември и слънчевото затъмнение във Везни на 14 октомври. Това са ключови космически моменти, в които ще вземате важни решения за вашите взаимоотношения. Тъй като планетарният управител на Везни, Венера, навлиза в Дева на 8 октомври, ще трябва да сте конкретни относно това, което искате, когато става дума за любов. Всеки, който не отговаря на високите ви романтични очаквания, може да бъде освободен или поставен на лед.

Овен

Връзките изискват работа за поддържане или подобряване на динамиката. И за да направите това, трябва да можете да обсъждате това, което ви е на сърцето и ума. Открийте чувствата си и оставете партньора си да сподели своите мисли. Изслушайте ги и работете заедно, за да намерите средно решение.

Телец

Имате желание да правите още повече, но нямате достатъчно часове в деня, за да завършите начинанията, които вече правите. Внимавайте да не поемате твърде много. Вместо това започнете малко по малко да добавяте неща към графика си. Правете малки стъпки към попълване на календара си и оставете време за почивка.

Близнаци

Получавате обратно това, което сте дали. Още повече причина, поради която трябва да се отнасяте към другите така, както искате да се отнасят към вас. С напредването на сезона на Везните ще видите, че е важно да отделите време, за да се свържете с другите и да бъдете част от истински кръг от обожаващи приятели. Нямате време за фалшификати.

Рак

Фокусирате се върху вътрешния си растеж през следващия месец и не искате да обсъждате живота си с никого, освен с най-близките си приятели. Дайте си много пространство за надхвърляне и трансформация. Не позволявайте на никого да пречи на вашия еволюционен процес.

Лъв

Има ситуации от миналото, с които не се гордеете. Докато се движите напред, вие също трябва да погледнете назад и да се опитате да разберете как можете да подобрите тези проблеми, така че да не се налага да се справяте с тях в настоящето. Учете се от опита си.

Дева

Вашите финанси са в движение през последните няколко месеца. Сега имате възможност да подпомогнете паричния си поток, като се придържате към бюджет. Спестяването на вашите стотинки за черни дни е чудесен начин да осигурите бъдещето си.

Везни

Да, това е сезонът на вашите рождени дни, но може да ви е трудно да се съсредоточите в предстоящите седмици - несигурността ви надделява. Важно е да внесете позитивизъм в живота си. Опитайте се да казвате положителни утвърждения всеки ден, докато навигирате в тази енергия. Внесете малко любов към себе си в сърцето си.

Скорпион

Не е нужно да криете човека, който сте, за да ви обожават. Честно казано, вие сте страхотни точно такива, каквито сте и не трябва да се стеснявате да бъдете себе си. Ти си рок звезда и никой не трябва да те кара да се чувстваш по-различно! Игнорирайте хейтърите!

Стрелец

Приятелите са по-важни от всякога и искате да се свържете с тях по истински начин. Вече нямате търпение за повърхностни разговори; вместо това искате да стигнете дълбоко и да се приближите. Това означава, че трябва да оставите стените си да паднат и да бъдете открити с тези, на които държите.

Козирог

Кариерата ви процъфтява и пред вас се откриват много възможности. Не е нужно да бъдете дипломатични, за да отхвърлите проекти, ако те не са в съответствие с вашите интереси и приоритети. Бъдете шеф и поставяйте ограничения и граници с хора, които нямат вашите интереси присърце.

Водолей

Разширявате ума си и перспективата си, за да разберете нещата от различни ъгли. Ще откриете, че тази новооткрита мъдрост ви помага да разберете ситуациите на по-дълбоко ниво. Откривате, че е по-лесно да стигнете до дъното на това, което се готви под повърхността.

Риби

Запалете личната си магия, като се облегнете на силата си. Доверете се на интуицията си - в момента е по-силна от всякога. Имате способността да виждате както в светлината, така и в тъмнината. Вярвайте в себе си и във всичко, което правите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay