Сезон на Телец: Хороскоп по зодии

Сезон на Телец: Хороскоп по зодии

Пролетта вероятно е объркала пътя и скоро няма до дойде, но поне от астрономическа гледна точка вече почти сме я преполовили! Всички се впуснахме в бурно действие през сезона на Овен, но сега, когато сезонът на Телец е тук, е време да намалим малко темпото. Слънцето се премества в Телец на 20 април, поставяйки всички ни в нагласата на знака на бика. Земните знаци Телец, Дева и Козирог процъфтяват най-много, докато постоянните знаци Лъв, Скорпион и Водолей ще имат по-натоварен месец.

Слънцето е в Телец по време на средата на пролетта (едно от най-плодородните времена на годината) независимо от вашия зодиакален знак. Време е да помислите за нова работа или проект, дори връзка, която сте започнали през сезона на Овен - това е моментът да им обърнете внимание, да ги подхранвате и да им помогнете да прерасне в нещо по-съществено.

Друго голямо предимство на сезона на Телец е издръжливостта и постоянството на бика. Без значение от вашата зодия, вие се стремите към нови проекти или връзки, вървите много бавно, но не се отказвате. Не се радвате на незабавни резултати, но нямате нищо против в момента – разбирате, че хубавите неща изискват време. Въпреки че не правите големи стъпки, знаете, че изграждате нещо страхотно и очакването, което изпитвате, ви мотивира да продължите. Не бързайте с нищо през сезона на Телците. Насладете се на процеса!

Има обаче два проблема, които съпровождат този период. Първият е, че от 21 април ще си имаме работа с ретрограден Меркурий в Телец. Второто е, че е по-вероятно да въплътите прословутата упорита жилка на Телец точно сега. Запомнете: Не е нужно винаги да сте прави. Добре е да правите компромиси.

В крайна сметка това не е най-щурата част от годината, но е важен период! Вземете предвид това, което научихте и започнахте през сезона на Овена и го превърнете в нещо истинскоВдъхнете живот на идеите си. Работете усилено и бъдете усърдни и можете да имате изключително успешен сезон на зодия Телец!

Ето какво може да очаква всяка зодия:

Овен

Съсредоточете се! Сега, когато сезонът на Овен приключи, той се връща към обичайния ви ежедневен живот. Изглежда скучно, но трябва да се върнете към рутината. Колкото по-усърдно работите сега, толкова по-големи ще бъдат наградите ви по-късно.

Телец

Честит рожден ден! Светът е ваш в момента, Телец. Това е моментът да получите онова, което искате и да си позволите да блеснете ярко! Работата, проектите и взаимоотношенията, които започнете през сезона на Телец, почти сигурно ще имат дългосрочно значение.

Близнаци

Винаги живеете за момента и се движите с милиони километри в минута, но сезонът на Телец е тук, за да ви върне обратно на земята, за да можете да спрете и да погледнете назад. Има много неща в чинията ви, с които трябва да се справите – стари работни места, проекти, взаимоотношения и т.н. И всички те се връщат сега. Справете се с тях, така че когато започне сезонът на Близнаците, да можете наистина да процъфтите.

Рак

Сезонът на Телеца намира вашата група приятели в игра на музикални столове. Не по лошия начин! Разбърквате нови и стари приятели във и извън вашия екип, срещате се с много хора и се превръщате в истинска социална пеперуда точно сега. С кого си допадате най-много? Кой от всичките ви приятели наистина ви пази гърба? Това е моментът да изберете най-добрия възможен отбор.

Лео

Цялата ви упорита работа води до нещо голямо и този сезон на Телец най-накрая започвате да виждате наградите, които заслужавате. Всички погледи са вперени във вас точно сега, особено в работата, така че дай всичко от себе си! Продължавайте с добрата работа и наградите ще продължат да валят.

Дева

Въпреки че ретроградният Меркурий е неподходящ период за пътуване, все пак предприемането на малко пътуване не би било лоша идея за вас - просто си дайте достатъчно време и предвидете някои закъснения. Този месец е изцяло за разширяване на хоризонтите ви. Това може да бъде буквално или може да означава среща с някой специален човек или откриване на нещо, към което моментално сте се запалили. Разширявате ума си!

Везни

Сезонът на Телците е тук, за да ви каже да бъдете сериозни и да си платите задълженията. Това може да означава буквално плащане на такси, като сметки или данъци и балансиране на чековата ви книжка, но също така да погледнете вашите взаимоотношения и да видите дали те също са балансирани. Давате ли твърде много и не получавате нищо от партньора си? Или обратното? Помислете за това, бъдете сериозни и го поправете.

Скорпион

Сезонът на маншетите е! Слънцето в Телец осветява зоната на връзките във вашата диаграма, така че това е времето от годината, когато трябва да се срещнете с нов човек. Това може да е романтично, разбира се, но това също е чудесен момент да намерите нов най-добър приятел или дори бизнес партньор. Не забравяйте ретроградния Меркурий. Това означава, че в началото трябва да приемате нещата много бавно. 

Стрелец

С една дума работата е ужасна по това време на годината. Сезонът на Телеца иска да организирате, да отметнете всичко от списъка си със задачи и да съберете всичко. Подхождайте към всичко от практична гледна точка точно сега и ако нещо в живота ви не е ефективно, поправете го или го отменете.

Козирог

Това е едно от най-добрите времена в годината за вас, Козирог, особено що се отнася до любовния ви живот! Романтиката се намира по-лесно, сексът е по-добър и животът е по-забавен - дори ретроградния Меркурий не може да ви разочарова (да се надяваме). Сега също се чувствате много по-креативни. Насладете се на забавлението и не приемайте живота прекалено на сериозно!

Водолей

Този период ще разкрие вашата интровертност. Външният свят ви идва в повече в момента и сезонът на Телец иска да се съсредоточите върху вътрешния си свят. Подредете или наново декорирайте къщата си и я превърнете в дом . Върнете се към корените си. Свържете се със семейството си. Намерете утеха в уединението, което тези места предоставят.

Риби

Преливате от креативност, емпатия и уникалност, но тъй като винаги съществувате във вашия "собствен малък свят", другите рядко могат да го видят. Сезонът на Телец е тук, за да ви помогне да изразите мислите си, да споделите чувствата си и да покажете на света колко сте специални, като се свързвате с другите.




0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay