Хора роботи и Селена Гомес: Най-доброто от TikTok тази седмица

Хора роботи и Селена Гомес: Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Хора, които се правят на роботи

Знаете, че лайфовете в TikTok се показват на фийда ви на случаен принцип. Дори и да нямате интерес към Валентин Кулагин, то вероятно редовно ставате свидетел на нeгови спорове с други скандални личности на живо. Но от поне две седмици насам в социалната мрежа се разпорстранява един още по-притеснителен тренд в лайфовете. Това са хора, които се преструват на роботи в продължение на часове пред очите на милиони зрители. Вижте тук.

Хора роботи и Селена Гомес: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

На пръв поглед поведението им изглежда наистина абсурдно, но е неоспорим факт, че тези хора печелят невъобразими суми от тази своя дейност! 

Селена Гомес отново предизвика фурор

Хора роботи и Селена Гомес: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

Селена Гомес знае как да привлече вниманието към себе си! Преди броени дни тя обяви излизането на новата си песен по доста атрактивен начин, използвайки нашумял саунд с реплика на Саматна Джоунс от "Сексът и градът". Рабирa се, феновете не се забавиха с ремиксирането му като добавиха кадри с Джъстин Бийбър към клипа. По този начин изглежда сякаш той ѝ обяснява по телефона, че е скъсал с жена си, а тя му отвръща "Кой се обажда?". Новата песен на Селена "Single soon" вижте тук.

Помните ли хората, които ядяха капсули за пране? Сега ядат Боракс!

Хора роботи и Селена Гомес: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

Dr. Idz алармира за опасен тренд в TikTok, който изисква консумирането на Боракс. Лекарят, станал известен с информативните си видеа в платформата определи тенденцията като най-глупавата, която е виждал някога. Във видеото си той призовава хората да спрат да приемат това съеднение, което се използва предимно за почистване или борба с вредители. Повече вижте тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay