5-те най-романтични знака на зодиака

5-те най-романтични знака на зодиака
Pexels

Риби

Говорейки за романтични зодии, Рибите определено са кандидати. Ако искате да бъдете направо покосени от романтика, тогава трябва да се срещате с Риби.

Те ще ви удивят с креативността си и ще планират дати, които никога няма да забравите. Те ще ви изненадат с нещо малко в началото на срещата ви и ще си помислите добре… това беше?

Но тогава, когато най-малко го очаквате, те ще продължат да надминават себе си, като ви дадат незабравима нощ.

Не се изненадвайте, ако ви организират пикник вечеря и ви отведат на дълга романтична разходка в парка под лунна светлина. Креативността им не познава граници.

Лъв

Въпреки че хората виждат този знак като егоистичен, всъщност никой няма представа какво е готов да направи един Лъв за човека, когото обича.

След като се влюбят, те ще се обвържат докрай и нищо няма да им попречи да бъдат най-внимателният и романтичен партньор. Те ще бъдат защитници по много сладък и романтичен начин.

Ще се чувствате обичани и ще бъдете пометени от краката си от време на време. Лъвовете имат огромно сърце, но уловката е, че трябва да си спечелите пътя до сърцето им. Трябва да докажете, че сте достоен и щом го направите, останалото е лесно.

Те ще бъдат лоялни към вас и няма да пропуснете нищо от живота си.

Дева

Девите обикновено са много внимателни и може да изглеждат малко дистанцирани и студени. Добре, може би защото наистина се държат така и оставят такова впечатление, но всъщност са всичко друго, но не и недостижими.

Те просто трябва да са сигурни, че ви е грижа за тях и трябва да са сигурни, че няма да ги нараните. След като спечелите доверието им, те ще накарат света им да се върти около вас.

Те ще ви отделят всяка секунда от свободното си време и ще запомнят всички малки неща, които харесвате, за да могат да го използват по-късно, за да ви изненадат и да ви покажат колко много ви обичат.

Телец

Когато говорим за романтика, Телецът наистина знае какво прави. Да кажем, че техният начин на ухажване отнема известно време и те приемат нещата бавно, но в края на деня винаги се връщат като победители.

Така че изглежда, че тактиката им работи. Те ще ви пеят песни или серенада под прозореца. Те ще ви напишат кратки стихове и ще ви оставят сладки бележки.

Те наистина полагат усилия, но накрая им се отплаща много.

Везни

Везните са като излезли от романтичен холивудски филм. Никой не е по-добър в правенето на жестове. Когато изберат някого, когото харесват, този човек няма шанс.

Дори и да не сте ги харесали в началото, ще ги харесате, след като свършат с вас. Ще ви организират романтични вечери и домашно приготвени ястия.

Всичко в тях крещи романтика. Ако излизате с Везни, бъдете готови за много мили жестове и сладки изненади, защото те са пълни с такива.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay