Нов пролетен тренд в маникюра: Черен френски

Когато стане дума за за пролетна мода, вероятно се сещате за пастелни цветове, флорални мотиви и меки тонове. Но тази пролет има нов доста смел дизайн в маникюра, който се завръща смело и ще го виждаме навсякъде през този сезон. Черните нокти съпват уверено на подиума и са тук, за да останат. Възраждането на гръндж-шик стила означава, че ще видим тъмни, интензивни и смели цветове. Помислете за Джена Ортега в ролята на Уензди Адамс, с нейния уникален мрачен и остър стил или за бляскавия поглед на Кортни Кардашиян върху пънк-рок визията.

Черните нокти не само са елегантни и стилни, но те са перфектни за моментите, в които искате маникюрът ви да си подхожда с вяко облекло и стил. Черното е едновременно смело и фино, с безкрайни възможности за интерпретация. Можете да носите черни нокти по толкова много различни начини от класически изчистен вид до готически стил.

Тази пролет актуални ще са ноктите с гланцово покритие. Ако предпочитате нокти със свеж вид, но не харесвате постоянната поддръжка, опитайте черен омбре ефект. Тъй като основният цвят е в неутрален нюанс, израстването на ноктите ще бъде практически незабележимо и ще ви позволи да увеличите времето между посещенията в салона.

Нюд цветовете и минималистичните стилове на ноктите като френския маникюр ще бъдат тенденции, на които трябва да заложите, но със сигурност трябва да разчупите. Неутралната основа и черно връхче се смесват безпроблемно и създават прекрасен основен стил за по-топлото време.

Не си падате по минимализма и искате нещо, което е малко по-смело? Можете да добавите абстрактен дизайн, който да разчупи френския маникюр. Пренесете ноктите си на следващото ниво, като добавите малки камъни или блясък. И разбира се, не забравяйте гланцовото покритие.

За да постигнете страхотен черен маникюр у дома, започнете с нанасянето на прозрачна основа. След това нанесете черния лак. След като първият слой изсъхне, можете да нанесете втория и да завършите черния си маникюр със слой  топ прозрачен лак за дълготраен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay