"Не е нужно да си богат, за да изглеждаш добре"

Лагерфелд за уличната мода

"Не е нужно да си богат, за да изглеждаш добре"

Карл Лагерфелд твърди, че не са необходими много пари, за да изглежда човек добре, тъй като вече и  марките, които правят конфекция, много са подобрили моделите си.

 

Дизайнерът на Chanel, настоява че и по-евтините марки дрехи, много са подобрили дизайните си, така че хората вече спокойно могат да се обличат добре и за малко пари.

 

"H&M са страхотни. Много харесах и на Кейт Мос колекцията за Topshop, беше чудесна. Разбира се, висшата модата е по-скъпа заради материалите и изработката, но дизайнът трябва да добър без значение на каква цена е. И точно това правят много добре, марките за улична мода. Днес, не е нужно да си богат, за да си облечен добре," сподели мнението си Лагерфелд.

 

Карл също разкри, че избира музите си според външния вид и личността им, защото иска тяхната интелигентност да изпъкне.

 

Той е работил с жени като Блейк Лайвли, Лили Алън и Алекса Чунг, и пред списание LOOK, сподели: "Нито една от тях не е истински модел, по професия, те са истински жени, от съвремието, със страхотни характери. Не ми харесва, когато ги определят единствено и само като знаменитости, защото това ги прави да изглеждат глупави, а те определено не са."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay